Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyNovákových, Praha - Libeň

Novákových, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné15 600 Kč

+ Poplatky za služby2 890 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Len dlhodobí prenájom!

Nový, krásný plně vybavený byt včetně vestavěných skříní a spotřebičú - TV, pračka, myčka, lednice, mikrovlnka, trouba, varná deska přímo u metra a jen pár metrú od stanice tramvají. Stačí přijít a bydlet.

Byt se nachází na ulici Novákových. V blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost. V okolí je nákupní centrum Harfa, golfové hřiště, divadlo Pod Palmovkou, banky, nákupní centrum BILLA, Alza, Kaufland, ALBERT. Z hlediska dopravní dostupnosti MHD, je nejrychlejší metro Palmovka, připadně TRAM, autem je dostupnost 10 min. do centra města. Výhodou je přímé napojení na magistrálu do Holešovic (tunel Blanka), nebo na dálnice ve směru Teplice, Hradec Králové a Mladá Boleslav do cca. 15 minut.

New, beautiful fully furnished apartment with built-in wardrobes and appliances - TV, washing machine, dishwasher, fridge, microwave, oven, hob, directly next to the metro station and only a few meters from the tram station. Just come and live.

The apartment is located on the Novákovych street. Close to the apartment is all civic amenities. Nearly is Harfa Shopping Center, Golf Course, Theater Pod Palmovkou, Banks, BILLA Shopping Center, Alza, Kaufland, ALBERT. In terms of public transport accessibility, the fastest metro station is Palmovka, possibly TRAM, or by car its 10 minutes to the city center. The advantage is a direct connection to the motorway to Holešovice (tunnel Blanka) or to the motorway in the direction of Teplice, Hradec Králové and Mladá Boleslav to approx. 15 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu527015
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.