Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 106 m² bez realitkyEčerova, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Ečerova, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 466 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


4+1 velký světlý byt o rozměru cca 106m2 do osobního vlastnictví ve velmi lukrativní žádané lokalitě v Brně - Bystrci, ulice EČEROVA. Z bytu je možné udělat dispozičně i 5+1 s minimálními náklady. Cena za 1m2 tohoto bytu vychází na 43.302Kč. Cena bytu je již po slevě, je fixní, bez prostoru ke smlouvání.

Byt je v ideální pozici ve 3.poschodí, v domě je prostorný nový výtah a bezbarierový přístup. Jedná se o klidnou čtvrť s dobrou občanskou vybaveností - dostupnost obchodů, pošta, Billa, Albert, Rossmann, bankomaty, zdravotnictví, lékárna, školy (ZŠ, gymnázium), školky, jesle, dětská hřiště, sportovní hřiště (tenis, atletika, fotbal, inline, pingpong, venkovní posilovny, crossfit...), parky atd. Vše 2-3min pěší chůze. Zastávka MHD je 2 minuty pěšky od domu. Parkování je možné pohodlně před vchodem nebo poblíž vchodu, kde je dostatek parkovacích míst. Pod okny není frekventovaná ulice ani silnice. V ulici nejsou ani hlučné podniky, jako restaurace nebo hostince. Z oken je idilický výhled do zeleně a směrem na přehradu. Na Brněnskou přehradu je to cca 10 min chůze od domu. V domě bydlí klidní, slušní lidé a soukromí je také zaručeno. K bytu náleží sklep a možnost využívání kočárkárny, kolárny, popř. i sušárny. Na patře je další prostorný balkon, který náleží k bytu a je společný pro tento a druhý byt na patře. Dům prošel kompletní revitalizací a modernizací. Na domě je zateplená fasáda, plastová okna, zrenovované balkony, ze kterých jsou nyní krásné prostorné zasklené lodžie, které se dají využít jako zimní zahrada s posezením. Dále je v domě nový výtah, vchodové dveře, schránky a zvonky. Společné prostory jsou udržovány v čistotě a pořádku na reprezentativní úrovni. Dům je šestipatrový, na jednom patře jsou pouze dva byty. Jedná se o komfortní bydlení. Nabízený byt je největší a nejprostornější variantou bytů tohoto typu. Předpokládá se, že v následujících letech nebude potřeba v domě dělat další zásadní opravy a investice, a proto se nebude zvyšovat platba do fondu oprav. Byt není po úplné rekonstrukci, je však v dobrém a udržovaném stavu. V bytě jsou nové vchodové dveře (bezpečnostní, protipožární, s trezorovým zámkem). Dle náročnosti kupujícího je byt vhodný k okamžitému nastěhování, zděné jádro lze dodělat.

Ložnice s lodžií je situována na východní stranu, kuchyň na západ.

V domě nejsou žádné pronajímané nebytové prostory.

Lokalita je vhodná ke sportovnímu vyžití, cyklovýletům, turistiku, procházky s kočárkem, či pouze k poklidnému bydlení na úrovni ve velice slušné lokalitě. Byt je natolik prostorný, že je vhodný i pro početnou rodinu.

Cena bytu se již nenavyšuje o žádnou provizi RK! ¨Nejsem realitka ani makléř.¨

Byt není zatížen žádnými závazky, na byt není úvěr, hypotéka ani zástava.

Byt je možné uvolnit ihned k nastěhování.

Právní servis a notářskou úschovu lze zajistit.

Energetický štítek je C - úsporná.

V případě zájmu mne kontaktujte na email: mgr-kratochvilova@email.cz

Pokud jste RK nebo makléř a máte zájem mne oslovit, tak se prosím laskavě nevydávejte za koncového klienta a představte se, za kterou RK jednáte.

Byt je rezervován.

SALE of a large bright apartment 4 + 1 about 106m2 in personal ownership in a very lucrative desired location in Brno - Bystrc, EČEROVA street.

The apartment is in an ideal position on the 3rd floor, in the house is a spacious new elevator and barrier-free access. It is a quiet neighborhood with good amenities - shops, mail, Bill, Albert, Rossmann, ATMs, health service, pharmacy, schools (primary school, lycee), kindergartens, nurseries, playgrounds, inline, ping-pong, outdoor gym, crossfit ...), parks etc. All 2-3min walking. The public transport stop is a 2-minute walk away. Parking is conveniently near the entrance where there are plenty of parking spaces. There are no streets or roads under the windows. There are no noisy businesses in the street, like restaurants or pubs. From the windows there is an idyllic view of the green and towards the dam. The Brno dam is about 10 minutes walk from the house. The house houses quiet, decent people and privacy is also guaranteed. The apartment has a cellar and the possibility of using a carriage, bicycle or bicycle. and dryers. The house underwent complete revitalization and modernization. The house has a heated facade, plastic windows, renovated balconies, which now have beautiful spacious glazed loggia that can be used as a winter garden with a seating area. There is also a new lift in the house, entrance doors, boxes and bells. Shared spaces are kept clean and orderly at a representative level. The house is six-storey, with only two apartments on one floor. This is a comfortable living. The offered apartment is the largest and most spacious variant of apartments of this type. It is expected that in the coming years there will be no need to make further major repairs and investments in the house and therefore will not increase the payment to the repairs fund. The apartment is not renovated but it is in good condition and maintained. The apartment has a new front door (security, fire, safe lock). According to the demands of the buyer, the apartment is suitable for immediate move.

The bedroom with loggia is situated on the east side, the kitchen west.

There are no rented non-residential premises in the house.

The location is suitable for sporting activities, cycling, hiking, strolling strolls, or only for peaceful living on a very decent location. The apartment is so spacious that it is also suitable for a large family.

In a very fast, serious and non-credit payment, there may be a significant DISCOUNT.

The apartment price is 5.850.000CZK.

The price of the apartment is no more than any RK commission! "I'm neither a real estate nor a broker."

The apartment is not burdened with any obligations.

The apartment can be released immediately to move in.

Legal service and notary custody can be provided.

The energy label is C - economical.

If you are interested, please contact me at mgr-kratochvilova@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu527091
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha106
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.