Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyZávodní, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj

Závodní, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena1 110 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 762 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt 2+1 v osobním vlastnictví nacházející se na ulici Závodní v městské části Ostrava-Hrabůvka, nedaleko tramvajové zastávky Jubilejní kolonie, nabízí útulnou koupelnu s prostornou vanou a samostatným WC. Tento byt má za sebou částečnou rekonstrukci, to znamená jádro je vyzděno a kuchyně je sice zánovní avšak plně funkční a připravena ihned k použití. Dále zde naleznete neprůchozí pokoje dostupné jen z chodby přes kvalitní interiérové dveře, kuchyňskou linku s el. troubou a plynovým sporákem. Byt je nezařízen jen na chodbě zůstane prostorná skříň a jako bonus úsporné žárovky.

Topení je dálkové stejně tak i teplá voda, nehrozí tedy žádné úniky z plynového kotle.

Jeden pokoj rozdělen opticky sádrokartonovou poloviční příčkou na dva prostory. Tuto příčku je tedy možno jednoduše demontovat a získat tak jeden velký prostor. V tomto pokoji je taktéž francouzské okno, za kterým se nachází malý balkón se sušákem na prádlo.

V chodbě, kuchyni, wc i koupelně je na podlaze dlažba. Podlaha v obou pokojích je z dřevěných parket. Okna s výhledem na tři strany umožňují efektivní větrání a dostatek slunečního světla po celý den.

Dům je po celkové revitalizaci zateplen s plastovými okny a stupačkami. Revitalizace je již splacena a zvažuje se investice do lodžii. K bytu náleží zděná sklepní kóje s možností úschovy věcí ve společných prostorách.

Vynikající dostupnost MHD, večerky a potravin cca do 150m od bytu.

Pokud Vás tento inzerát zaujal tak osobní prohlídky jsou možné v pracovní dny po předchozí domluvě v době 16:30 - 19:00,tel 737 559 226

Pokud Vás stále ještě nezaujal, tak nespornou výhodou bytu je jeho umístění v posledním patře, tudíž již žádné dupání sousedů nad hlavou či hluk ze splachování. V domě není výtah avšak to vede ke zlepšení fyzické kondice i u těch největších lenochů. Jelikož je nyní byt prázdný jsou měsíční náklady sníženy na 2500,-Kč (teplá voda, studená voda, topení, fond oprav a další). U prohlídky je možno nahlédnou do rozpisu záloh.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu527119
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.