Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 170 m² bez realitkyZoubkova, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

Zoubkova, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby3 700 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k pronájmu kompletně zařízený rodinný dům v části Brno-město na rozhraní oblíbených lokalit Pisárky/Nový Lískovec. Dům je umístěn ve slepé ulici, přímo u lesoparku Kamenný vrch a zároveň v blízkosti veškeré občanské vybaveností (ZŠ, MŠ, pošta, obchody, restaurace, kavárny, lékárna). Nákupní centrum Campus square je vzdáleno necelý 1 km. Dále místo vyniká dobrou dopravní obslužností a je v blízkostí dálnici D1 a městského okruhu. Dům se nachází 100 m od lesa, 300 m od zastávky MHD a je napojen na cyklostezku. Jednopatrový dům má užitnou plochu 170 m2 a dispozici 4+kk. V přízemí se nachází prostorná šatna (15m2) s technickým zázemím (pračka + sušička a nový plynový kotel) hala (15m2), garáž (22 m2), vinný sklípek (10m2) a koupelna se sprchovým koutem a toaletou (5m2). V prvním patře se nachází 3 ložnice (15, 18 a 25 m2). Ložnice mají praktický úložný prostor v podobě šatních skříní. Dále se zde nachází nová kuchyně včetně moderních spotřebičů s jídelnou a obývacím koutem (40m2), koupelna s vanou a toaletou (8m2). Na obývací kout navazuje východ na balkon s posezením (15m2). Dům je obklopen zatravněnou zahradou se vzrostlými jehličnany a několika ovocnými stromy a dvorkem s posezením a velkým plynovým grilem (20m2). Dům se nabízí kompletně vybavený nábytkem, i malými spotřebiči (žehlička, fén atd.) a nádobím. Měsíční nájemné činí 30.000,- Kč + zálohy na energie (elektřina, plyn) ve výši 3500,-Kč + vodné/stočné 200,- Kč/os./měs.

We are renting a fully furnished family house located in Brno-city on the edge of popular localities Pisárky / Nový Lískovec. The house is situated in a dead end street, right next to Kamenný vrch forest park and close to all civic amenities (elementary school, kindergarten, post office, shops, restaurants, cafes, pharmacy). Campus Square Shopping Center is less than 1 km away. Furthermore, location of the house is provides excellent transport connection as it is close to the D1 highway and the city ring. You find forrest just 100 m away and public transport stop and connection to the bike path are 300 m away. The one-storey 3 bedroom house has a usable area of ​​170 m2. On the ground floor is a spacious cloakroom (15m2) with technical background (washing machine + dryer and new gas boiler) hall (15m2), garage (22m2), wine cellar (10m2) and bathroom with shower and toilet (5m2). On the first floor there are 3 bedrooms (15, 18 and 25 m2). Bedrooms have beds in them and wardrobes. There is also a new kitchen including modern appliances with a dining area and a living area (40m2), bathroom with bath and toilet (8m2). The living room is connected to the balcony with a seating area (15m2). The house is surrounded by a grassy garden with grown conifers and several fruit trees and a yard with a seating area and a large gas barbecue (20m2). The house is fully equipped with furniture, small appliances (iron, hair dryer, etc.) and dishes. The monthly rent is 30.000, - CZK + advances on energy (electricity, gas) in the amount of 3500, -Kč + water / sewer 200, - CZK / person / month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu527416
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 9. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha170
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.