Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 143 m² bez realitkyMeruňková, Ohrobec - Ohrobec, Středočeský kraj

Rezervováno
Meruňková, Ohrobec - Ohrobec, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena9 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 367 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


REZERVOVÁNO!!!!!

ZA 40 MINUT V CENTRU A PŘESTO UPROSTŘED PŘÍRODY! (Cena k jednání)

Nízkoenergetický rodinný dům z roku 2005 stojící v klidné ulici v bezprostřední blízkosti lesa je umístěn na rohovém pozemku se vzrostlými okrasnými stromy. Na pozemku se nachází také zahradní domek o rozloze 20 m2. Dispozičně je dům rozdělen na obytný prostor 5 + kk a samostatnou garsonieru s vlastním kuchyňským koutem, malou šatnou a koupelnou se sprchovým koutem, využitelné jako samostatná pracovna, hostinský pokoj nebo k pronájmu. Do garsoniery se vchází rovnou ze zádveří.

V hlavním obytném prostoru se v přízemí nachází velký obývací pokoj s jídelní a kuchyňskou částí, samostaté WC a komora. V patře se nacházejí 4 pokoje (z nichž 2 mají vlastní šatnu) a koupelna s rohovou vanou se sprchovou zástěnou. Součástí ceny je i architektonický návrh na rozšíření obytného prostoru v přízemí o zimní zahradu, pracovnu a technickou místnost. Dům je prodáván společně s vestavěnými skříněmi a kuchyní. Má vlastní 50 m hlubokou vrtanou studnu a je napojen na kanalizaci (v ulici je i vodovod a je možné napojení). Vytápění je elektrické, v obývacím pokoji jsou krbová kamna. Dům se nachází v klidné části obce Károv.

V obci je školka i škola, zastávka PID je 200 m od domu. Ve vedlejší obci Dolní Břežany je veškerá občanská vybavenost, lékařské centrum, parky, sportoviště i dětská hřiště a množství obchůdků a služeb.

Místo je ideálním výchozím bodem pro cyklistické i pěší výlety podél Vltavy či k nedaleké Sázavě. 10 minut autem k Nádraží Zbraslav a pak 35 minut vlakem a jste na Hlavním nádraží v Praze.

40 MINUTES TO THE CITY CENTRE AND YET IN THE COUNTRYSIDE! (Price for negotiations)

The low-energy detached house build in 2005 is located at very quiet back street in the immediate vicinity of the forest. Its corner plot is bordered by grown ornamental trees and includes 20m2 garden house. The house is divided into 4 bedroom villa and separated self-contained studio with kitchenette, small dressing room and bathroom with shower. Studio can be used as a separate study, guest room or for rent. The studio is accessible from main hallway.

The ground floor consists of a spacious living room with a dining and kitchen area, toilet and a storage room. First floor includes four bedrooms – 2 of which have their own dressing room upstairs. Bathroom with a corner bathtub with over bath shower complete this floor.

An architectural plan for an extension of the ground floor with a winter garden, a study room and a technical room is included in the price as are built-in wardrobes and kitchen fittings. The house has its own 50m deep well and is connected to local public sewerage. Water supply can be obtained from the adjacent public utility network. The house has an electric heating and there is a large fireplace in the living room.

The house is located in a quiet neighbourhood of the village Károv. The village has a nursery and a primary school, the local bus stop is just 200m far from the house. It takes 10 minutes by car to Zbraslav Train Station and another 35 minutes by train to Prague Main Train Station.

The neighbouring larger village Dolní Břežany offers all public amenities including a medical centre, parks, sports and playgrounds and a number of shops and services. The location is an ideal starting point for cycling and hiking trips along the Vltava river or nearby Sázava.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu527429
Dispozice6+kk
Plocha pozemku848
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha143
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.