Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyNa Břehu, Praha - Vysočany

Na Břehu, Praha - Vysočany
Cena4 399 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 656 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prohlídky pouze pro vážné zájemce. Prodám velmi tichý, světlý byt 2+kk s užitnou plochou 55 m2 (byt 52,5m + 2-3m dřevěná sklepní koje do užívání) po kompletní a nákladné rekonstrukci se zachováním maxima původních prvků ve velmi tiché ulici na adrese Na Břehu 25, 190 00 Praha 9, přímo u cyklostezky podél Rokytky s pěší dostupnosti metra Vysočanská.

Výborné dopravní spojení do centra – metro Vysočanská (1min pěšky), vlak Praha -Vysočany vzdálen (2 min pěšky);(Hlavní nádraží Metro C 5 min, Masarykovo nádraží 5 min); tram: 3, 5, 6,17, 23, 30, 36, Bus: 136, 151, 152, 177, 182, 183, 195, 375.

V docházkové vzdálenosti (1min)se nachází nákupní centrum Fénix, úřady, banky, restaurace, obchody, parky: podél Rokytky, vedle v ulici začíná rozsáhlý park Podviní, vinice Máchalka, dále rozsáhlý park kolem Třešňovky, odkud je možné dostat se až do Horních Počernic. V bezprostřední vzdálenosti od domu se nachází celá řada sportovišť.

Byt je situován ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu (2. patro) s novým výtahem.

Dispozičně se jedná o prostorný obývací pokoj s přípravou na kuchyňskou linku (22,5m2), ložnice (14m2), šatna (1m2) předsíň (8m2), koupelna (3,5m2), komora (2,5m2) oddělené WC (1m2), sklepní kóje cca (3m2).

Ve sprchovém bezbariérovém koutě je instalován moderní sprchový panel s masážními tryskami a tropickým deštěm. Příjemnou atmosféru designové koupelny podtrhuje barevný led pásek s možností přepínání barevných odstínů.

Okna jsou plastová do tiché ulice s orientací na J do zeleně. Vytápění je řešeno elektrokotlem a bojler s ohřevem vody. V pokojích jsou renovované parkety. Na chodbě, koupelně a WC dlažba ve stejném dekoru. Na zdi za WC je benátský štuk v šedém dekoru.

Poplatky velmi nízké: 1406 Kč měsíčně včetně fondu oprav. Dům je po rekonstrukci: nová střecha, výtah, fasáda, stoupačky v plastu.

Parkovat je možné bez problému přímo před domem pod stromy - bez modrých zón.

Byt je bez zástavy či jiného právního omezení, je tedy možné jej financovat hypotéčním úvěrem s úrokovou sazbou již od 2,39%, který Vám mohu kompletně vyřídit včetně doplňkového úvěrového produktu již od 3,9% k dofinancování hypotéčního úvěru.

Prodej bude realizován bez účasti RK.

Energetický průkaz bude aktualizován.

Kontakt: veronika.vanurova@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu527676
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha55
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.