Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 266 m² bez realitkyNábřeží, Dřevohostice - Dřevohostice, Olomoucký kraj

Rezervováno
Nábřeží, Dřevohostice - Dřevohostice, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena4 400 001 Kč

Tato nemovitost již od 18 660 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám prostorný dvougenerační rodinný dům (novostavba - kolaudace 7/2018) o dispozici:

Bytová jednotka 3+1 s jídelním koutem a lodžií v NP je vybavená novou moderní kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči a je možné ji okamžitě obývat.

Bytová jednotka 2kk v přízemí je vybavena retro kuchyní v souladu s plánovaným ubytování seniora. Tuto bytovou jednotku je možné lehce upravit na kancelář ideální pro Home office. Povrchy podlah je nutno dokončit dle individuálních preferencí (lamino, linoleum, parkety).

Obě bytové jednotky mají vlastní sociální zařízení.

Dům je podsklepen a nachází se zde technologické zázemí, plynový kotel, kotel na tuhá paliva, zásobník teplé vody, sklad zeleniny a ovoce.

Součástí je samostatně stojící hospodářská budova, kde nachází garáž, sklad, sklad krmiva, chlívek, dřevník, kotce pro králíky a kurníky, udírna.

Zahrada ideální pro pěstování zeleniny s vydatně plodícím vzrostlým ořechem. V nádvoří je ořech lískový. Stinné nádvoří mezi domem a hospodářskou budovou je ideální místo pro posezení a klidovou zónu zahrady.

Výstavba domu začala v roce 1984 a dokončení stavby probíhalo v období let 2014 až 2018, proto je do značné míry užito moderních technologii. Veškeré revize nutné pro kolaudaci proběhly v 7/2018., plastová okna s izolačním trojsklem.

Komfortní vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje moderní plynový kotel řízený prostorovým termostatem, jemuž sekunduje náhradní kotel na tuhá paliva pro případ výpadku kotle plynového.

Dům je připojen na obecní vodovod, kanalizaci, plynovod, Internet.

Vedle domu je aktuálně nepoužívaná studna, která je po vyčištění a opravě schopná provozu. Ideální zdroj vody pro zahradu.

Koncepčně je dům ideální pro osoby hledající místo s možností vybudovat dům s maximální soběstačností. Možnost instalace elektrických solárních panelů a kolektorů pro ohřev vody na střechu, zdroj vody ze studny, chov domácího zvířectva, pěstování zeleniny a ovoce pokrývající z větší části spotřebu rodiny.

Dům se nachází na Nábřežní ulici městysu Dřevohostice. Jedná se o klidnou obec s 1500 obyvateli s průměrným věkem obyvatel 43 let. Disponuje plnou občanskou vybaveností obchody, hospody, lékaři, pošta, základní škola 1-9 ročník, sběrný dvůr.

Velmi dobrá dostupnost do Přerova cca 10 min, Holešov 12 min., Bystřice pod Hostýnem 10 min.

K domu je stavební materiál pro dokončení plotu a povrchů atd.

Celková výměra pozemků: 852 m2

Zahrada: 554m2

Zastavěná plocha a nádvoří: 298 m2

Zastavěná plocha domu: 103 m2

Užitná plocha domu: cca 266 m2

Zastavěná plocha hospodářské budovy: 78,6m2.

Ideální pro bydlení a podnikání současně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu527722
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 8. 2018
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha266
VybavenoČástečně
Plocha pozemku852
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.