Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 48 m² bez realitkyAlbrechtice nad Vltavou - Albrechtice nad Vltavou, Jihočeský kraj

Rezervováno
Albrechtice nad Vltavou - Albrechtice nad Vltavou, Jihočeský krajVybaveno
Cena660 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 799 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám zděnou chatu 16m2 zastavěné plochy na vlastním pozemku o výměře 408m2. Vzdálená 4 km od Týna nad Vltavou. Chata leží ve svahu v klidné a tiché části zahrádkářské kolonie. Ve spodní části se nachází kuchyně a WC. V horním patře se nachází obytná část, nad ní obytné podkroví jako ložnice.

Pitná voda je zajištěna vodovodem v kolonii z vlastních studní, ohřev zajištěn elektrickým ohřívačem Tatramat. Elektrický rozvod 230/400V. Odpad odváděn do septiku. Vytápění horní obytné části kamny na tuhá paliva.

Zařízeno opravenou kuchyňskou linkou s elektrickým 3f sporákem, jídelním stolem, ledničkou a mikrovlnnou troubou. Obývací část vybavena starší obývací stěnou, TV, křesly a pohovkou. Veškeré zařízení bude ponecháno.

Letos zateplena střecha 80mm polystyrenem pro lepší klima na spaní. Loni vyměněna střecha na verandě. Cca 4 roky zpět dělána nová fasáda a opravován balkon (nové hydroizolace a dlažba).

Na pozemku jsou vzrostlé ovocné stromy a keře. Chata je přes louku u lesa, nedaleko teče Vltava a nachází se vodní nádrž Kořensko.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu527800
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.