Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 3+kk • 50 m² bez realitkyZástrovská, Davle - Davle, Středočeský kraj

Zástrovská, Davle - Davle, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné1 000 Kč


Pronájem romantické chaty u Prahy, cca 15km do Prahy a 15km k přehradě Slapy. Chata plně vybavena, obyvatelná po celý rok je v klidné chatové osadě s výhledem na střed Čech - kopec Ďábel. Má venkovní terasu s grilem, pračku, ledničku, mikrovlnnou troubu, TV, WIFI, pitnou vodu, vířivou vanu... V Měchenicích autobusové i vlakové spojení. V obci Měchenice se nachází tenisové kurty, restaurace, potraviny, je možnost rybaření i zapůjčení lodě a skútrů. Houbaření v blízkých lesích a nádherná, vyhledávaná vyhlídka. Stání na oploceném pozemku. V Davli i Měchenicích je bohatý kulturní program. Možnost zapůjčení detektoru kovu po okolí, či na loď magnet a lovit kov a mince přímo z lodi pod mosty. Cena za 1 noc je 1 000Kč.

Rent a romantic cottage near Prague, about 15km to Prague and 15km to Slapy dam. Cottage fully equipped, habitable all year round is in a quiet cottage settlement overlooking the center of Bohemia - the Devil's Hill. It has an outdoor terrace with grill, washing machine, refrigerator, microwave, TV, WIFI, drinking water, whirlpool ... In the bus and train connection in Měchenice. In the village Měchenice there are tennis courts, restaurants, food, fishing and boat and scooter rental. Mushrooming in nearby forests and a beautiful, sought-after perspective. Standing on a fenced plot. There is also a rich cultural program in Dahlia and Menchenice. The possibility of lending a metal detector around or a magnet ship and hitting metal and coins directly from the ship under the bridges. Price for 1 night is 1 000 CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528151
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.