Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2891 m² bez realitkyLubná - Lubná u Kroměříže, Zlínský kraj

Lubná - Lubná u Kroměříže, Zlínský kraj
Cena1 540 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 531 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji stavební pozemek v obci Lubná u Kroměříže. Pozemek skládající se ze dvou rovinatých sousedících st. pozemků 1411 a 1480m2 (lze jeden prodat, druhý ponechat) nabízených POUZE dohromady. Stavby dle individuálních představ budoucího majitele.

Umístění na samém okraji obce. K pozemku vede v zimě udržovaná zpevněná asfaltová cesta. Elektřina, plyn přímo na pozemku. Vodovod na vedlejším pozemku, popř. studna. Nutné vybudovat ČOV. Pouze jeden přímý soused. K dispozici dostatek prostoru, klidu a soukromí. Pozemek přímo u lesa (začátek velkého PP Chřiby), možno dojet lesem do vedlejších Kostelan na Ranč, na Brdo, Buchlov apod. Za pozemkem, pár desítek metrů, malá vodní nádrž (neohrožuje pozemek zatopením) poskytující klidné romantické procházky, rybolov a výhledy přímo z oken. Důvodem prodeje je vzdálenost práce. V případě solidního a rychlého jednání možná dohoda o ceně. Děkuji za pozornost.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528248
VybavenoNevybaveno
Plocha 2 891
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.