Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 50751 m² bez realitkyŘíčany - Voděrádky, Středočeský kraj

Říčany - Voděrádky, Středočeský kraj
Cena18 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 77 185 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji 50% akciové společnosti, která vlastní pozemky v okolí obce Voděrádky. Předmětné pozemky se nacházejí na přivaděči č. 101 mezi dálnicí D1 (EXIT D11) a městem Říčany. Celková výměra nabízených nemovitostí je 50 751 m2.

LOKALITA SEVER

Výměra: 17 297 m2

Cena: 9 900 000 Kč

Jedná se o neperspektivnější pozemek v našem portfoliu. Pozemek po celé své délce kopíruje ulici Krabošická a mírný svah je orientovaný na jihozápad s výhledem do krajiny a je v přímém sousedství stávající zástavby. Veškeré sítě jsou umístěny přes ulici u přilehlých rodinných domů. Případnému investorovi v tomto případě odpadá povinnost budovat příjezdové komunikace, neboť na jednotlivé parcely bude možný sjezd přímo z hlavní komunikace.

LOKALITA STŘED

Výměra: 8 888 m2

Cena: 1 800 000 Kč

Soubor parcel tvoří ucelený pozemek v klidné části Voděrádek sousedící s Pitkovickým potokem a výhledem na místní fotbalové hřiště. U potoka je lemován vzrostlými stromy a je orientovaný na severní stranu. K pozemku nevede komunikace a je přístupný ze sousedního pole nebo po cestě, která vede skrz místní zemědělskou farmu. Pozemek je v ochranném pásmu potoka a jeho budoucí využití je velmi omezené.

LOKALITA JIH

Výměra: 24 566 m2

Cena: 6 500 000 Kč

Jedná se o souvislý lán obdélníkového tvaru se zpevněným sjezdem z přivaděče č. 101 ideálně využitelný jako skladovací či logistické centrum. Vzdálenost k nájezdu na D1 je cca 500m a sousedí s velkými skladovacími centry jako např. PRO LOGIS.

Pozemky jsou v současné době vedené jako orná půda, pastvina a trvalý travní porost. Po změně územního plánu se cena před zasíťováním dle cennové mapy v této lokalitě pohybuje mezi 3 000-3 500 Kč/m2, nicméně do poslední změny územního plánu tyto pozemky zařazeny nebyly, i když svou polohou jsou k tomu předurčeny.

Využití části pozemků je spíše komerční a u dalších se nabízí ideální zástavba rodinných domů.

Umístění pozemků je ideální pro konečné uživatele, kteří potřebují rychlý dojezd do Prahy (5 min Jižní Město), ale zároveň chtějí žít v přírodě, kterou představují říčanské rybníky a lesy. Zároveň se však nebudou zdržovat průjezdem dopravně přetíženými Říčany, neboť veškerou občanskou vybavenost mohou nalézt v sousedních Čestlicích.

Vhodné jako investice, kde se očekávaný výnos může pohybovat v násobcích investice. Je zde však třeba trpělivosti. Očekávaná doba investice je 5 - 15 let. Při koupi všech pozemků poskytneme zajímavou slevu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528253
VybavenoNevybaveno
Plocha 50 751
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.