Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyPraha - Letňany

Rezervováno
Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Cena3 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 479 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt o velikosti 2+1 ve 3. podlaží (2. patře) bytového domu s výtahem. Zděné příčky jsou z dutých cihel. Dispozice bytu je na přiloženém plánu. K bytu náleží sklep o velikosti 1,35 m2. Byt má balkón o velikosti 5,75 m2, na který lze vstoupit z kuchyně i obývacího pokoje. Užitná plocha bytu s balkónem je 57,91 m2, podlahová plocha bytu je 52,16 m2. Stav bytu je na přiložených fotografiích a již zmíněném plánu. Na dalším přiloženém plánu je zakreslena jedna z možných rekonstrukcí bytu, kterou vznikne dispozice 3+kk.

Jedná se o dům o třech č. p. - 3 vchody, celkem 54 bytových jednotek (v jednom č. p. - vchodu 18 bytů). Ve velmi blízké budoucnosti budou v domě vyměněny výtahy (již jsou ve výrobě - montáž proběhne koncem roku 2018), nové výtahy budou průchozí, to znamená, že bude přístup k bytům zcela bezbariérový.

Do domu jsou zavedeny datové sítě UPC, O2 a Centrio.

Leňany jsou lokalitou s výbornou občanskou vybaveností, vše je v docházkové vzdálenosti. V blízkosti domu, přímo v sídlišti, se nachází Penny Market, Albert, 5 min pěšky je Obchodní centrum Letňany, 10 min. Lidl. Zastávka MHD Šumperská (1 bus) přímo u domu, 3 min. od domu další zastávka MHD Tupolevova (s více busy). Metro linky C je 2 zastávky busem. V Letňanech také najdete veškeré sportovní vyžití, badmintonovou halu, zimní stadion, squash, posilovnu s tělocvičnami pro aerobik, bazén s tobogáném, nový park pro in-line bruslení, atletickou dráhu, tělocvičny pro halové sporty a další. Dále jsou zde zdravotní střediska, školy, školky, restaurace, vše dostupné pěšky.

Realitním kancelářím i jednotlivým makléřům děkuji za nabídky, ale prosím nevolejte a nepište.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528268
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha58
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.