Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 5+1 • 170 m² bez realitkyLitovická, Hostivice - Litovice, Středočeský kraj

Litovická, Hostivice - Litovice, Středočeský kraj
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Pronájem bytu se zahradou v prvorepublikové vile. Ve vile jsou 2 byty, které sdílí zahradu (celkový pozemek 689m2). V bytě jsou kuchyně, dvě koupelny a dva balkóny. Byt má samostatný vchod.

V okolí je v dosahu 5 min veškerá občanská vybavenost - obchody, pošta, lékaři, škola, školka, gymnázium. Přímá spojení MHD (autobus a vlak) na Zličín (15 min), Hradčanskou (20 min), Masarykovo nádraží, Hlavní nádraží, Motol, Vypich.

Vila leží mimo hlavní komunikaci. 5 minut chůze od přírodní památky Hostivických rybníků. Byt se pronajímá nezařízený (bez nábytku).

Dům je po celkové rekonstrukci.

I am offering for rent an apartment in a unique fully renovated villa from the "First Republic" historical period, located 5 minute walking distance from natural parks and lakes. The floor space of the apartment is 170m2 across two floors. The apartment has a private entrance. Plot size 689m2.

Top floor includes 2 balconies. All services are within 5 minute walking distance: stores, supermarket, school, kindergarten, high school, post office, doctors. Direct connection via public transport to key parts of Prague: Zličín (15 min), Hradčanská (20 min), Masarykovo nádraží, Hlavní nádraží, Motol, Vypich.

The apartment is unfurnished.

For information in English please call me at +420 731-221-652. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528305
Dispozice5+1
Dostupné od1. 12. 2018
VlastnictvíOsobní
Plocha170
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.