Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 107 m² bez realitkyPod Havlínem, Praha - Zbraslav

Pod Havlínem, Praha - ZbraslavČástečně vybaveno
Cena9 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 667 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím ke koupi kompletně zrekonstruovaný částečně zařízený byt 3+1 (107m2) v prémiové vilové lokalitě Žabovřesky v městské části Praha Zbraslav. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí vilového domu s pěti byty, má vlastní parkovací stání na pozemku (dálkově ovládaná vjezdová vrata) a k dispozici společnou prostornou zahradu.

Jedná se o klidnou lokalitu s dobrou dopravní dostupností (25 minut do centra Prahy, vlak, Pražský okruh + D1, D4 a D5) a veškerou občanskou vybaveností v dochozí vzdálenosti (pošta, Albert, KB, ČSOB, lékaři, škola,..). Poblíž domu je třešňový háj na vrchu Havlín, ze kterého je krásný výhled na okolí.

Byt nabízí prostornou klidnou ložnici, velký obývací pokoj s nádherným výklenkem, kuchyň s luxusní linkou Hanák, dvě koupelny, halu, předsíň a slunný pokoj do zahrady. Podlahy jsou řešeny dlažbou RAKO (předsíň, hala, koupelny a pokoj do zahrady) a dubovými parketami. Interiérové dveře jsou z masivního dubu od společnosti Jánošík. Okna v celém bytě mimo do zahrady jsou od společnosti Vekra s francouzskými roletami. Jedna z koupelen je osazena hydromasážní vanou Ravak. Ve druhé koupelně je mimo sprchového koutu rovněž umístěno technické zázemí bytu (kondenzační kotel a zásobník na teplou vodu Vailant). V bytě je dále nadstandartní elektroinstalace a datové rozvody. Byt je částečně zařízen nábytkem na míru od společnosti Klvaňa - nábytek s.r.o. (šatní skříň, komody, stolky,…).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528593
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha107
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.