Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+1 • 300 m² bez realitkyKochánky - Kochánky, Středočeský kraj

Kochánky - Kochánky, Středočeský kraj
Cena11 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 49 195 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovoluji si nabídnout k prodeji exkluzivní rezidentní nemovitost v obce Kochánky okr. Mladá Boleslav. Dipozice domu je 6 prostorných pokojů, kuchyň se vstupem na terasu, dvě koupelny, tři toalety. Dům je chlazen klimatizací a vytápěn kombinací 1- tepelným čerpadlem, podlahovým vytápěním, případně kotlem na LTO. Odpady jsou řešeny vlastní čističkou. Dům prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2005. Je vybaven centrálním zabezpečovacím zařízením a celý prostor je pod kamerovým dohledem. K domu dále náleží samostatný 1 patrový dům o dispozici 1+1 s koupelnou a toaletou , nově zrekonstruovaná trojgaráž s elektronicky ovadanými vraty a prostorným patrem vhodným pro vestavbu letního bytu nebo kanceláře. Na střeše garáže jsou umístěny sluneční kolektory, které vyhřívají vodu v krytém bazénu. Další zděná budova s přípravou na saunu u bazénu a cihlový zahradní domek. Na zahradě se nachází krytý bazén o rozměrech 8x4m, krb s posezením a okrasné jezírko. Nemovitost může plnit funkci dvougeneračního bydlení pro náročnější klientelu stejně tak, jako funkci malého soukromého penzionu, firemní zázemí. Obec se nachází na lukrativním místě mezi Mladou Boleslaví a Prahou, cca 10 min. od Prahy. Vhodná investice, doporučuji prohlídku. Pro více informací volejte kdykoliv.

O cenně se dá jednat v případě zájmu.

I would like to offer you for sale an exclusive residential property in the village of Kochánky okr. Mlada Boleslav. The layout of the house is 6 spacious rooms, kitchen with access to the terrace, two bathrooms, three toilets. The house is air-conditioned and heated by a combination of 1 - a heat pump, underfloor heating, or an LTO boiler. Wastes are handled by their own purifier. The house was completely renovated in 2005. It is equipped with central security equipment and the whole space is under camera supervision. The house also has a separate 1 storey house with 1 + 1 with bathroom and toilet, newly reconstructed three-storeyed garage with electronic doors and a spacious floor suitable for building a summer apartment or office. Solar collectors are placed on the roof of the garage to heat the water in the indoor pool. Another brick building with sauna preparation by the pool and a brick garden house. In the garden there is an 8x4m indoor pool, seating fireplace and an ornamental pond. Real estate can fulfill the function of two-generation housing for more demanding clientele as well as the function of a small private pension, company background. The village is located in a lucrative place between Mladá Boleslav and Prague, about 10 min. from Prague. Appropriate investment, I recommend a tour. For more information call 702 151 042 at any time.

The price can be negotiated if interested.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528671
Dispozice6+1
Plocha pozemku2 831
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha300
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.