Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 32 m² bez realitkyStrnadových, Praha - Vysočany

Strnadových, Praha - VysočanyMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu krásný světlý ateliér o velikosti 32.8 m2 na adrese ulici Strnadových 1006, Praha 9 (Tulipa City). Výborná dostupnost do centra, pouze 3 minuty pěšky na metro Kolbenova (10 minut na Florenc, 13 minut Můstek) a tramvajovou zastávku. Lokalita je blízko centra, přesto v klidné ulici. K ateliéru patří malá lodžie. Byt je nový, vybavený moderní kuchyní s vestavěnými spotřebiči (digestoř, myčka, varná deska, trouba, lednička). Ve vstupní chodbě je zabudovaná velká vestavěná skříň se zrcadlem, kde je možné uložit vše potřebné. V koupelně WC, vana, umyvadlo, pračka. Dále je pokoj vybaven postelí a dělící stěnou, jídelním stolem se 2 židlemi. Nábytek je po dohodě možné odstranit. V poplatcích jsou zahrnuty všechny náklady spojené s bytem (teplo, voda, odpad, pojištění, výtah atd.) kromě elektřiny a internetu. Internet v domě je možný, tarif podle potřeb nájemce. Vhodné pro 1, max. pár. Vzhledem k tomu, že se jedná o ateliér (a tedy nebytový prostor), není bohužel ze zákona možné přihlášení k trvalému pobytu, přechodnému pobytu ani k dlouhodobému pobytu (pro cizince). Jsme přímí majitelé, preferujeme nekuřáky se zájmem o dlouhodobý pronájem, menší zvíře nevadí. Byt je okamžitě k dispozici, prohlídka je možná kdykoliv po dohodě.

We are renting a beautiful studio, size 32.8 sqm located in Strnadových 1006, Praha 9 (Tulipa City). The studio can be reached within a 3-minute walk from the metro stop Kolbenova (10 minutes metro ride to Florenc, 13 minutes to Můstek) and to a tram stop. The studio is close to the city center but nevertheless in a quite location. There is a little enclosed balcony. The studio is new, equipped with a modern kitchen with built-in appliances (cooker hood, dishwasher, oven, fridge). There is a large built-in wardrobe with a mirror in the entrance. In the bathroom you can find WC, bathtub, washbasin, and a washing machine). In addition there is a double bed, a cabinet and a table with 2 chairs in the studio. The fees include all costs connected to the studio (heating, water, waste, insurance, lift ...) except for electricity and internet. Internet connection is possible. The studio is suitable for 1, max. 2 persons. Since this is a studio it is unfortunately by law not possible to register here for a permanent residency (long-term residency). Non-smokers are welcome. We are direct owners. We speak Czech, English, German, and Russian.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528706
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od1. 6. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní
Užitná plocha32
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 441 m (5 min)
PoštaPraha 93
🚘 1 549 m (3 min)
ObchodPotraviny
🚶 293 m (4 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 1 410 m (3 min)
RestauraceJídelna Kolbenka
🚶 303 m (4 min)
LékárnaLékárna Fenix
🚘 1 646 m (3 min)
Škola
🚘 1 316 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 837 m (4 min)
SportovištěBilliard klub Kolbenka
🚶 395 m (5 min)
HřištěBrumbambule
🚶 504 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.