Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyJaroslava Haška, Frýdek-Místek - Frýdek, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Jaroslava Haška, Frýdek-Místek - Frýdek, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Pronajmu byt 2+KK v žádané lokalitě Nový byt v městské části Frýdek. Byt se nachází v přízemí dvoupatrového domu a je po částečné, ale poměrně rozsáhlé rekonstrukci. Nově (5/2018) byly vybudovány všechny rozvody – elektřina, plyn, voda i odpady. Nové je také veškeré sanitární zařízení – samostatné WC i koupelna s masážním sprchovým koutem. Kuchyně je vybavená novou linkou s kombinovaným sporákem a základním nádobím.

Vytápění bytu je zajištěno pomocí nových (5/2018) plynových topidel (vafek), v koupelně je umístěn také topný elektrický žebřík.

V druhé obytné místnosti je stejně jako v celém bytě nová plovoucí podlaha. Do bytu je přivedena také přípojka na kabelovou TV a internet. Tuto je možné využívat za měsíční poplatek (cca 500 Kč podle ceníku poskytovatele).

Cena pronájmu (při ubytování 1-2 osob) je 7 000 Kč + 2 200 Kč zálohy na energie + cca 500 Kč televize s internetem (volitelné). Vratná kauce je 12 000 Kč.

Majitelům bytů náleží také přilehlá zahrada, kde je možné v létě relaxovat.

Byt je pronajímán BEZ sklepní kóje, parkování je zajištěno hned před samotným bytovým domem.

V blízkosti lokality se nachází veškerá občanská vybavenost – autobusová zastávka MHD, restaurace, sportovní areál i mateřská škola. Do centra města je to 10 minut chůze nebo 2 minuty automobilem.

Upřednostňujeme dlouhodobý pronájem osobou se stálým příjmem. Byt je nejvhodnější pro mladý nebo naopak starší pár. Ubytování s malým zvířetem (kočka nebo malý pes) je možné. Možnost nastěhování je od října 2018, zřízení trvalého bydliště neumožňujeme. Prohlídky bytu možné po domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528715
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha43
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.