Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 200 m² bez realitkyBroumovsko, Meziměstí - Meziměstí, Královéhradecký kraj

Broumovsko, Meziměstí - Meziměstí, Královéhradecký kraj
Cena2 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 638 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům, vhodný rovněž jako rekreační objekt nebo pension, prostorná světnice, velká koupelna, v patře před dokončením rekonstrukce, připraveno pro další dvě kuchyně a koupelny, celkem tři obytné jednotky. V současné době celkem 5 obytných místností, koupelna, velký klenutý sklep, prostorná půda, stodola. Na pozemku 3 studny, další zasypaný sklep v zahradě, zeleninové záhony, ovocný sad (jabloně, hrušně, třešně, švestky, špendlíky, bezinky, šípky), potok, louka. V blízkosti obydlí les, obejkt je polosamota na vzdáleném okraji obce. V blízkosti vlak, autobus, škola, prodejna (vše v Meziměstí, cca 1,2km). Rekonstrukce provedena citlivě, s ohledem na historickou a architektonickou hodnotu objektu z roku 1870, zachované dřevěné stropy, původní okna i dveře, klenby. Objekt vybaven novými rozvody vody, elektřiny, ústředním topením (elektrokotel v kombinaci s kachlovými kamny), krbem. Nová střecha s kvalitní krytinou, tepelná izolace, izolace proti vlhkosti, vnitřní omítky, nové dřevěné podlahy, čistička odpadních vod. Dům stojí na klidném, závětrném místě, orientovaný na jih, v chráněné krajinné oblasti Broumovsko, obklopen zelení a přírodou, v kraji barokních památek a skvostné lidové architektury.

Farm house, also suitable as a recreation house or a pension. Large living room, big bathroom, finished renovation of a ground floor, unfinished renovation in the first floor, prepared for two more kitchens and two more bathrooms, 3 appartment units. At the present moment ready 5 rooms, bathroom, cellar, huge attick, barn. 3 wells, another cellar in the garden, vegetable garden, fruit trees (apple, pear, cherry, plum and more), a stream, meadow, a forest near by. House is placed at the far edge of a village. Train, bus, school, shops near by (in Mezimesti, cca 1,2km). Ronovation done sensitively, respecting historical and architectonical value of a building from 1870, wooden ceilling, floors, original windows, doors, arches. House equiped with new water and electrical lines, central heating (electric heater), ceramic stove with oven, open fire place. New roof, heating insullation, water insullation, cleaning station. House is located on quiet place, protected from wind, south-oriented, sourrounded by green and nature, in a region of baroque architecture and lovely folk architecture.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu52886
Dispozice5+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha200
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.