Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 90 m² bez realitkyKališnická, České Budějovice - České Budějovice 6, Jihočeský kraj

Kališnická, České Budějovice - České Budějovice 6, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 236 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům, který prodáváme (kvůli stěhování za dcerou do Pardubic) je ideální pro lidi, kteří se chtějí cítit „jako na venkově", ovšem se vším komfortem, který nabízí město. Je ve vynikajícím technickém stavu, velikost 3+1, dispozičně šikovný na případnou přístavbu směrem do zahrady. Menší místnosti a vynikající technický stav mají za následek velmi nízké měsíční náklady na provoz domu (pouze cca 2.500,-Kč!!!). Sklep je pod celým domem, je propojen s garáží, je úplně suchý s rozvody vhodnými na dílnu, prádelnu, sušárnu nebo i šatnu. Dům má jedno obytné patro a půdu pod sedlovou střechou. Celková plocha je 530 m2, z toho je zastavěná plocha 90m2 a zahrada 440m2. Na ní stojí zděný obyvatelný zahradní domek s posezením. Zahrada je udržovaná, s ovocnými stromy, záhony, dřevníkem a se studnou na užitkovou vodou. Dům prošel rekonstrukcí při změně majitele v r. 1997 - elektřina, plynový kotel a el. bojler na ohřev vody je nový, rozvody jsou v mědi. Okna jsou špaletová s dvojsklem, jeden pokoj má plastové. Všechny pokoje, kuchyně i sociálka mají samostatný vchod z chodby. Z kuchyně je ještě vstup na balkon do ulice. Poklidná čtvrť má výbornou dopravní obslužnost, pár metrů je škola i školka, kousek jsou obchody, restaurace, odpočinková zóna a fotbalový stadion, nedaleko je Velký jez na Malši.

Cena 4,3 mil. Kč odpovídá kvalitě a dané lokalitě, nicméně o ní lze jednat, v případě zájmu je v ceně i právnický servis.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528924
Dispozice3+1
Plocha pozemku530
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha90
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.