Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 151 m² bez realitkyHostěrádky-Rešov - Hostěrádky, Jihomoravský kraj

Hostěrádky-Rešov - Hostěrádky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu novostavbu RD v lokalitě s dobrou dostupností do Brna (25 minut na hlavní nádraží vlakem). Dům je opravdu velmi kvalitně postavený (stavěli jsme pro sebe a pak změnili plány) a disponuje moderním vybavením - tepelné čerpadlo, rekuperace, retenční nádrž, podlahové topení. Ve všech oknech jsou trojskla a v obývacím pokoji je 2,7 metrů velký HS portál - posuvné dveře.

V celém domě je položena velmi kvalitní vinylová podlaha, v koupelnách a předsíni dlažba. Dům je vybavený novou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (lednice, myčka, mikrovlnka, indukce), koupelnovým nábytkem, skříní v předsíni a policemi v komoře. U domu na terase také zůstává elektrická sekačka na trávu.

Před domem je prostor na parkování až tří aut, za domem je menší zahrada (cca 200 metrů čtverečních) se zatravněným trávníkem. Celková plocha pozemku je 412 metrů čtverečních.

Dům je svou rozlohou vhodný pro rodinu, upřednostníme zájemce o dlouhodobý pronájem. Možnost trvalého pobytu je samozřejmostí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529028
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 4. 2020
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha151
VybavenoČástečně
Plocha pozemku421
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.