Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyNa Prosecké vyhlídce, Praha - Prosek

Na Prosecké vyhlídce, Praha - ProsekČástečně vybaveno
Cena7 063 500 Kč

Tato nemovitost již od 29 956 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji moderní a prostorný byt 3+kk o podlahové ploše 83,1 m2. Byt se nachází ve 3 podlaží v novostavbě a velká okna jsou situovaná na západ. K bytu náleží garážové stání. Jedná se o klidnou zelenou lokalitu s krásnými výhledy na Prahu. Perfektní dopravní dostupnost je zajištěna metrem linky C - 5 min. pěšky na metro Prosek.

Byt je částečně zařízený kvalitním vestavěným nábytkém, je vybaven kuchyňskou linkou Hanak, spotřebičí zn. AEG: lednicí, sporákem, digestoři, drtičem odpadu, mikrovlnou troubou a myčkou na nádobí. Skříně Woodface, dřevené parkety, osvětlení, koupelna s vanou a sprchovým koutem, WC v samostatné místnosti, technická místnost, hliníková okna s bezpečnostní folií a hlinikovými venkovními žaluziemi, bezpečnostní dveře NEXT, Internet, TV, kabelová a telefonní přípojka, pokoje jsou neprůchozí. V ceně je také garážové stání.

Dům s čipovým přístupem a kamerovým bezpečnostním systémem se nachází v dosahu školy, školky, parku, restaurací a nákupního střediska. Výborná dopravní dostupnost do centra, pražského okruhu, nákupního centra Letňany. Klid, čisto, vlastní dětské hříště, solidní sousedi, park Prosecké skaly v peší dostupnosti, velmi žádaná a prestižní lokalita. Volný k nastěhování ihned, dohoda možná. tel.774 166 401

We offer for sale a modern and spacious š bedrooms apartment with a floor area of 83,1 m2. The apartment is located on the third floor of​ a new building with large windows situated to the west. The apartment has a garage. It is a quiet green area with beautiful views of Prague. Perfect transport accessibility is ensured by metro line C - 5 min. walk to Prosek Metro.

The apartment is partly furnished with high-quality built-in furniture, equipped with Hanak kitchen unit, AEG appliances: refrigerator, stove, hood, waste crusher, microwave and dishwasher. Woodface cabinets, wood flooring, lighting, bathroom with bath and shower, WC in a ​separate room, technical room, aluminum windows with security foil and aluminum outer blinds, NEXT security door, Internet, TV, cable and telephone connection, rooms are separate. There is also a garage.

The house with chip access and CCTV is located close to the school, kindergarten, park, restaurants and shopping center. Excellent transport accessibility to the center, Prague ring road, Letňany shopping center. Quiet, clean, own children's playground, solid neighbors, Prosek Rocks in walking distance, very desirable and prestigious location. Free to move immediately, price negotiation acceptable. tel.774 166 401

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529044
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha83
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.