Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyTeplická, Praha - Střížkov

Teplická, Praha - Střížkov
Cena3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 921 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Vlastník nabízí slunný byt 3+1, 68m2 v 1.NP v původním stavu, který je vhodný pro rekonstrukci dle vlastních představ. Lze jednoduše upravit i bezbarierově. Byt se nachází 100m od metra Střížkov přitom v zeleni a v naprosto klidném místě. V bytě je mnoho prostor pro skříně, u bytu na patře je komora. Byt nemá přímé sousedy! Je zde samostatná místnost kuchyně s oknem plus další tři prostorné pokoje, přičemž obývák je velmi prostorný. Upozorňuji, že byt nebyl nějakou dobu obýván a je tedy lehce zanedbaný, vhodný k rekonstrukci. V bytě je stále umakartové jádro a vše v původním stavu. Výhodou této nemovitosti je skvělá dispozice, která umožní vytvořit velkou kuchyni a dostatek úložných prostor v mnoha skříních. K bytu poté náleží vlastní komora umístěná mimo jednotku na patře. Z obývacího pokoje a kuchyně s orientací na jihozápad je výhled do klidové zóny. Přípojky: el. 230V, rozvod teplé a studené vody, topení ústřední dálkové, veřejná kanalizace, plyn individuální na vaření. Celkové náklady se pohybují do 3.500,- Kč měsíčně (bez el. energie).

Bytový dům byl revitalizován, zateplena fasáda, částečně plastová okna, nové výtahy, podlahy a schodiště.

V místě je veškerá občanská vybavenost včetně řady dětských hřišť, MŠ, ZŠ, SŠ, restaurací a kaváren, polikliniky Prosek, krytého bazénu Duo, Sportcentra Prosek, Penny Marketu, 2x Billa, atd. V nedalekých Letňanech je pak situováno velké obchodní centrum a výstaviště EXPO PVA. Výborná dopravní dostupnost, po Liberecké ulici vjezd do Blanky, dále pak výpadovky na Ústí na Labem (D8), Mladou Boleslav (D10) nebo Hradec Králové (D11). RK NEVOLAT!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529189
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha68
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.