Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 6+kk • 265 m² bez realitkyKounov - Nedvězí u Dobrušky, Královéhradecký kraj

Kounov - Nedvězí u Dobrušky, Královéhradecký krajVybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


PRONÁJEM MODERNÍ NÍZKOENERGETICKÉ DŘEVOSTAVBY, ORLICKÉ HORY

Jedinečná moderní dřevostavba v panenském přírodním prostředí Orlických hor. Bydlení v nízkoenergetické ekologické stavbě z přírodních materiálů (dřevěné obklady, masivní hliněné omítky pro akumulaci vnitřního tepla a regulaci vlhkosti). Bydlení propojené s přírodou a zároveň soukromí na rozsáhlých vlastních pozemcích s rozlohou přes 2,7 ha. Celoročně udržovaný přístup k domu po komunikaci III. tř. jen 1,5 km od hlavního tahu Dobruška / Deštné v Orlických horách. Výborná dostupnost k místní základní škole v obci Dobřany (1,5 km).

Parametry nemovitosti: nízkoenergetická dřevostavba. Obytná plocha má rozlohu 265 m2. Dům s ideální jižní orientací má přízemí, první patro a podkroví. Na prvním patře jsou tři samostatné ložnice, na přízemí je obývací místnost propojená s moderní kuchyni, v létě se tato místnost přirozeně propojí s velkou terasou, + čtvrtý samostatný pokoj. Dům má 2x WC, 1x koupelnu. Podkrovní místnost o rozloze 45m2 se dá využít k přespání pro 6 až 8 lidí, nebo se dá využít jako herna, sál procvičení jógy a pod. Součástí domu jsou 3 terasy - východní, jižní a západní. Vytápění budovy je rozděleno do tří systémů – elektrokotel / solární elektřina / kamna s výměníkem. Je instalován tzv. malý ostrovní systém o výkonu 1KW skládající se z 8 slunečních kolektorů ve fasádě pro ohřev vody, stejně tak ale i pro uložení vyrobené elektřiny do baterií a k následnému využití ve světlech 12V, nebo ale taky jako záloha elektřiny při výpadku proudu.

O přilehlé pozemky pečuje kamarát-zemědělec, nutné je jenom udržovat trávník kolem domu. Silnice k pozemku v zimě excelentně udržovaná. Na pozemku je taky k dispozici trampolína nejen pro děti :-).

Dostupnost: Deštné 6km, Dobruška 12km, Hradec Králové 46km, Nové město nad Metují 20km, Rychnov nad Kněžnou 25 km.

Pronájem možný od řijna 2018, obhlídky možné od záŕí 2018.

Cena: 22 000 CZK /měsíc

Náklady na elektřinu 1000 CZK /měsíc

Unique modern wooden house in Eagle Mountains

We are offering long-term rent in unique modern wooden house situated in the natural habitat of Eagle mountains (Czech republic). Experience living in a low energy modern ecological wooden house, that is constructed with wooden trims combined with massive clay plasters. Utilize modern comfortable living and modern technologies and simultaneously be in contact with nature.

The house was esthetically and sensitively designed by two internationally acclaimed artists that were inspired by their journeys abroad. Connect living in nature together with privacy in over 2.7 hectares of own land. While you will find yourself in a rather remote foresty area, there is an easy access to 3rd class roads maintained all year long, only 1.5km distant from the main road Dobruška⁄Deštné in Orlicke Hory (Eagle Mountains). Excellent access to one of the best primary schools in the area, in Dobřany municipality distant only 1.5km. Ideal is the orientation of the house to the south, combining the sunrise and magical sunset.

The habitable area of the house is spread over two floors and the attic with 265m2. There are four separate rooms, main livng room with a kitchen, 2 toilets and a bathroom. Attic is spacious, 45m2 and 6-8 people can sleep over. This room could be als used as kids plaground or yoga, and meditation room. Three terraces available.

The meadows around are kept by our friend-farmer. The drive-way to the estate is perfectly cleaned during winter.

Accessibility: Deštné 6km, Dobruška 12km, Hradec Hrálové 46km, Prague 162km, Wroclaw 140km.

Rent possible from October 2018 (we are also considering selling the house in the future).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529210
Dispozice6+kk
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetická
Užitná plocha265
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.