Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 94 m² bez realitkyPodvinný mlýn, Praha - Libeň

Podvinný mlýn, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Pronájem částečně zařízeného bytu 3+kk o výměře 94 m2, Praha 8, Libeň, Podvinný mlýn. Byt se nachází v posledním patře 4-podlažního domu z roku 2005 s výtahem. Dům je součástí oploceného areálu s ostrahou v klidné části hned vedle parku. K bytu náleží garážové stání a sklep. Byt má 2 ložnice (v obou manželská postel a velká skříň), obývací pokoj s velkým kuchyňským koutem (lednice s mrazákem, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, myčka, mikrovlnná trouba, jídelní stůl a židle), koupelnu s WC a samostatné WC (pračka), předsíň s velkou vestavěnou skříní, chodba (2 malé skříňky) a balkon 6,5 m2. Internet k dispozici.

V okolí je kompletní občanská vybavenost, vše pěšky do 10 minut: metro Českomoravská, zastávka tramvaje Poliklinika Vysočanská nebo Divadlo Gong, Galerie Harfa a NC Fénix (obchody a služby), poliklinika, O2 aréna, základní škola a mateřská školka, hned vedle areálu domu se nachází park Podviní. Byt je ihned k nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529239
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha94
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.