Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 2+1 • 30 m² bez realitkytřída Václava Klementa, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

třída Václava Klementa, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


PRODEJNA s výlohou či KANCELÁŘSKÝ PROSTOR v celkové velikosti 30 m² v centru Mladé Boleslavi. Přístupné z frekventované hlavní třídy Václava Klementa v centru Na Výstavišti. Kousek od dálkových i městských autobusových zastávek. Možnost využití placeného bilboardu 3 x 7 m na štítu domu u kruhového objezdu, v centru města. Prostory jsou tvořeny ze dvou prostorných otevřených kanceláří. Recepce u vstupu v jednací místnosti pro zákazníky a další otevřená místnost. K dispozici vlastní kuchyňka a samostatná toaleta. Část vybavení lze po dohodě převzít. Další výhodou jako součást prodejny je možnost využítí zadních bytových prostor (60 m2, nutno řešit samostatně) - ložnice, obytná místnost, toaleta a koupelna. Volné během října 2018.

Offices space or space for possible store with a display in the total size of 90 m² in the center of Mladá Boleslav. Accessible from the frequented main road of Václava Klementa. Possibility to use a paid billboard 3 x 7 m on the shield of the house at the roundabout. Whole space for rent is made up of two spacious open offices. Reception at the entrance, meeting room for customers and two smaller meeting / operating rooms. There is a kitchenette and two separate toilets + a technical room. Part of the equipment can be taken over by agreement. Free during September 2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529258
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.