Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 217 m² bez realitkyHorní Habartice - Horní Habartice, Ústecký kraj

Horní Habartice - Horní Habartice, Ústecký kraj
Cena2 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 299 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám rodinný dům. Jedná se o dům, který prošel v roce 2017 kompletní vnitřní rekonstrukcí. V domě jsou nové elektrické rozvody včetně přepěťové ochrany, jenž vyhovují nejnovějším evropským normám. Současně byly vyměněny okna, které jsou vyrobeny z profilu třídy A (nejedná se o recyklovaný profil, tak jak je to u většiny oken). V domě jsou zavedené kompletně nové topné rozvody včetně těles a plynového topení (v případě potřeby leze kotlem ohřívat i teplou vodu). Vnitřní omítky jsou zcela nové a v neposlední řadě byl vyměněn bojler na teplou vodu.

Přízemí se skládá z dvou prostorných chodeb, kuchyně s obývacím pokojem, koupelnou a dvěma toaletami. V prvním podlaží se nachází dva prostorné pokoje s chodbou. K domu náleží garáž, prostorná stodola, dvě půdy a sklep. Vjezd je tvořen zámkovou dlažbou. Okolo domu jsou umístěná bezpečnostní osvětlení, které monitorují zahradu po celém obvodu domu. Na zahradě se nachází obrovský skleník. Zahrada je souvisle oplocena plaňkovým plotem s podezdívkou.

V zadní části zahrady je umístěna druhá zděná stavba, která byla zhotovena jako druhý obyvatelný dům o rozměru 96 m2. Tato stavba stojí na zateplené betonové desce, obvodové zdivo je rovněž zateplené, také jsou zde rozvody odpadu, vody a elektriky.

Během povodní v roce 2002 nebyl vytopen. Místo je situováno nad korytem vody, takže během povodní se voda vylila jiným směrem. Koryto řečiště místního potoku Bystrá bylo vyčištěno a na několika místech rozšířeno tak aby mohlo bez problémů pojmout větší srážkovou vodu. Dům je pojistitelný proti povodni i záplavě.

Horni Habartice jsou klidná obec ve vzdálenosti 15 km od města Děčín, 9 km od města Česká Kamenice a 17 km od České Lípy. Blízko domu je umístěná nově zrekonstruovaná mateřská školka a zastávka autobusu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529319
Dispozice4+1
Dostupné od14. 8. 2018
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha217
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku2 200
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.