Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 4354 m² bez realitkyChbany - Vikletice, Ústecký kraj

Chbany - Vikletice, Ústecký krajVybaveno
Cena8 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 928 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji areál restaurantu a bungalov kempu Rybářská bašta Vikletice (Nechranická přehrada). Areál přenecháme i s rezervacemi a akcemi na následující rok. Zájemci nabízíme pomoc s rozjezdem sezóny a realizací naplánovaných akcí.

Rybářská bašta Vikletice je rodinný podnik na břehu Nechranické přehrady s tradicí od roku 1992. V areálu ležícím v uzavřeném prostoru bývalého statku se nachází restaurace a její zázemí, ubytování s chatičkami a apartmány. Rybářská bašta není vyhledávaná pouze hosty restaurace a zájemci o ubytování, ale stylové zázemí a pergoly v zahradě jsou využívány na svatební hostiny, oslavy narozenin, firemní akce, školní pobyty atd...

Restaurace má kapacitu 30 míst uvnitř, 30 míst pod pergolou na přední terase, 60 míst pod pergolami v areálu a 30 míst pod pergolou u zázemí kempu. Pro navýšení kapacity akcí je možné v zahradě vybudovat stan s kapacitou 120 lidí.

Kemp se skládá z 9 čtyřlůžkových chatiček, jedné bezbariérové petilůžkové a tří apartmánů. Chatičky jsou vybaveny lednicí a umyvadlem. Sociální zázemí pro chatičky je společné. Dva apartmány mají kapacitu 2 lůžka + přistýlky a jeden apartmán je třílůžkový + přistýlky. Apartmán má vlastní koupelnu, lednici a tv. V kempu se také nachází tzv. "domeček" s kuchyňkou a společenskou místností s krbem.

Součástí areálu je také recepce, sklep, sklady, chlív a ubytování pro personál nad restaurací.

Celý areál je v zaběhlý a v provozu.

Zájemcům nabízíme prohlídku po domluvě.

Pro více informací kontaktujte majitele p. Rostislava Babáčka - 602 439 401

www.rybarskabasta.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008368127022

We sell our restaurant and bungalow campsite Rybářská bašta Vikletice (Nechranice dam) because of a bad owner's health. We offer a premise with accommodation bookings and events for the following year. We can help to start the following summer season and manage booked evens for the following year.

Rybářská bašta Vikletice is a family business which is located on the coast of Nechranice dam with tradition since 1992. The compound is located in the old farm and includes a restaurant and accommodation (bungalows and apartments). Rybářská bašta is not only popular among restaurant guests and accommodation guests, but we make weddings, celebrations, company meetings, school trips etc...

The restaurant has a seating capacity of 30 places inside and 120 places outside under the pergola. For the guests we offer a playground, a trampoline, a children lift and a pool.

Camp has 9 bungalows with 4 beds, one bungalow with five beds, two apartments with two beds and one apartment with one bed. Bungalows include washbasin and fridge. A bathroom is common. Each apartment includes a bathroom, fridge and TV. In the middle of the campsite is located a building with a kitchen and common room.

The premise consists of the restaurant, bungalows, apartments, common building, a reception, a cellar, storerooms, barn and a accommodation for staff.

Everything is in service.

We can show you our restaurant and campsite.

For more information contact owner Rostislav Babáček - +420 602 439 401 (for English language contact please owner's son +420 725 853 023)

www.rybarskabasta.com

https://www.facebook.com/RybarskaBastaVikletice/

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529404
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha4 354
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.