Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkySlévačská, Praha - Hloubětín

Rezervováno
Slévačská, Praha - HloubětínMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pronájem krásného bytu 2kk (45,2m2) v novostavbě z roku 2012. Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží moderního bytového domu s výtahem. Byt má bezpečnostní dveře a je vybaven kompletně zařízenou značkovou kuchyní se sklokeramickou deskou, horkovzdušnou troubou, digestoří, myčkou nádobí a chladničkou. V designové koupelně je sprchový kout, WC, umyvadlo, přípojka na pračku, skříňky a plynový kotel sloužící k topení a ohřevu vody (tj. za teplo a teplou vodu platíte dle skutečné spotřeby). Okna z obývacího pokoje i ložnice jsou orientovaná na východ. Z obývacího pokoje je výhled do vnitrobloku, kde je odpočinková zóna pro obyvatele domu – viz foto. Tj. v bytě neruší žádná venkovní silnice. Okna jsou vybavena žaluziemi. Kabelový internet je v domě. Poplatky jsou 1500,- (dům, poplatky a voda) + 700,- elektřina + 500,- plyn na topení a ohřev vody. Vybavení bytu tak jak vidíte na fotografiích - stolek pod televizi, v ložnici velké skříně IKEA, v předsíní skříňky a věšáky. Kuchyňský stůl a sedačka již v bytě nebude ...

Byt se nachází v Hloubětíně 700 metrů od metra Rajská zahrada - tj. výborná dostupnost do centra města. Kousek od domu je obchodní centrum Černý most se stovkami obchodů.

V místě je množstvím škol, mateřských školek, obchodů i zdravotnických zařízení. V blízkosti golfový areál. Výborná dostupnost na Pražský okruh.

Byt je připraven k nastěhování od 1.9.2020. Prohlídky možné po předchozí dohodě. S ohledem na to, že se jedná o částečně vybavený a téměř nový byt požaduji vratnou kauci ve výši dvou nájmů (možno rozdělit do dvou splátek). Kontaktujte mne prosím mailem. RK nevolat ani nepsat !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529489
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDŽárská
🚶 256 m (3 min)
PoštaPraha 98
🚶 631 m (8 min)
Obchod
🚶 392 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 342 m (3 min)
RestauraceHrádeček
🚶 205 m (2 min)
Lékárna
🚶 559 m (7 min)
ŠkolaZŠ Chvaletická
🚶 277 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Zelenečská
🚘 1 962 m (5 min)
Sportoviště
🚶 774 m (9 min)
Hřiště
🚶 230 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.