Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyNad Bertramkou, Praha - Smíchov

Nad Bertramkou, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k pronájmu slunný byt 3+1 s balkónem o celkové ploše 80 m2. Byt se nachází ve 2. patře třípatrové vily s úžasným výhledem na Prahu a prošel kompletní zdařilou rekonstrukcí. Pronajímá se nezařízený. orientace bytu je jihovýchodní. Dispozice bytu tvoří centrální kuchyň vybavená kuchyňskou linkou s indukční deskou, horkovzdušnou troubou, digestoří, myčkou a vestavěnou lednicí s mrazákem. Vše zn. Elektrolux. Všechny 3 pokoje jsou neprůchozí a mají vstup z kuchyně. Designová koupelna s vanou, bidetem a WC. Pračka se sušičkou po domluvě s majitelem. Malá komora u jednoho z pokojů. Vytápění lokální plynové, kombinovaný kotel Junkers. Na podlahách italská keramická dlažba a zrenovované parkety. Nová okna. Umístění nemovitosti nabízí bydlení na dobré adrese, uprostřed zeleně, 12 minut chůze od stanice metra Anděl. Stanice tramvaje Bertramka 8 min. chůze. Parkování na ulici před domem bez problémů. Klidná bezpečná čtvrť. Vhodné pro pár či rodinu. Studentské spolubydlení ne.

We offer to rent a sunny apartment 3 + 1 with a balcony of total area of ​​80 m2. The apartment is located on the 2nd floor of a three-storey villa with amazing view of Prague and has undergone a complete successful reconstruction. It is rented unfurnished. orientation of the apartment is southeast. The layout of the apartment consists of a central kitchen equipped with a kitchen unit with an induction plate, a hot-air oven, a hood, a dishwasher and a built-in fridge / freezer. Everything with Elektrolux. All 3 rooms are separated and have access to the kitchen. Design bathroom with bath, bidet and toilet. Washing machine with dryer in agreement with the owner. Small chamber in one of the rooms. Heating local gas, combined Junkers boiler. Italian ceramic tiles and renovated parquets on the floors. New windows. The location of the property offers a good address, surrounded by greenery, a 12-minute walk from Andel Metro Station. Bertramka tram station 8 min. walk. Parking on the street in front of the house without any problems. Quiet safe neighborhood. Suitable for couple or family. Student roommates do not.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529584
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.