Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyMoskevská, Praha - Vršovice

Moskevská, Praha - VršoviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Klidný, světlý byt 2kk k dlouhodobému pronájmu (1 rok a déle) v oblíbené residenční lokalitě. Byt má okna orientovaná do klidné ulice Moskevská a je v 1.p. Topení je plynové, ohřev vody elektrický. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, ledničkou, pračkou a plynovým sporákem s elektrickou troubou. Byt je bez nábytku (mimo kuchyně). Byt se skládá z kuchyně, dvou neprůchozích samostatných pokojů a odděleného WC a koupelny. Na vstupních dveřích je bezpečností tříbodový zámek. Byt je po rekonstrukci a vše je funkční.

Vzdálenosti do 10 minut od metra A,B i C. Parkování zdarma a dobrý přístup autem i MHD. Park vzdálem 2 minuty od bytu, restaurace je v domě, obchody v ulici.

Holé nájemné je 13.900,- měsíčně, dále pak platba 600,- za osobu a měsíc za služby (vodné, stočné, odpad...), elektřinu a plyn si nájemci přepisují na sebe a platí je dle vlastní spotřeby.

Rád Vás bytem provedu.

PS: Byt je velice šikovně vyřešen, kuchyň je umístěna mimo obytné místnosti, dá se však propojit s větším pokojem otevřením obou křídel velkých dvěří a vznikne tak příjemný prostor, pro vaření i bydlení. V případě potřeby je možné kuchyň jednoduše oddělit zavřením dveří. Pro větší pohodu jsou WC i koupelna odděleny a WC je navíc vybaveno vlastním umyvadlem. Vchodové dvěře jsou masivní dřevěné a vybavené bezpečnostním tříbodovým zámkem. Celkově je lokalita velmi klidná, je však "pár kroků" od rušného centra.

My apartment is a beautiful and quiet place to enjoy your stay in Praque. You get whole apartment. Two bright bedrooms with large windows, kitchen and bathroom with shower. All fully equiped and arranged with love. Exclusive residential area, downtown just 10 minutes away and beautiful park with vineyard 8 minutes. Cafes and shops of all kind right in the street. Very safe area. Great Italian restaurant in the house!

The apartment is on the first floor, you get there by the stairway. All the other flats in the house are inhabited by locals. There is an electric boiler for heating water and gas heating in each bedroom. Parking is free of charge.

Bedroom No. 1

King size bed, pillows, blankets, sheets, towels, sofabed, two chairs and table, lamps, mirror, nightstands, heater, wardrobe, hangers, iron, hairdryer, clothes cloth, CO2 and smoke detector

Bedroom No. 2

King size bed, pillows, blankets, sheets, towels, sofa, two chairs and table, lamps, mirror, nightstands, heater, wardrobe, hangers, iron, hairdryer, clothes cloth, CO2 and smoke detector,

Kitchen

Gar cooker with electric owen, washing machine, kettle, toaster, fridge with small freezer, sink, portable table on a wall, knifes, forks, spoons, chopping board, pots, corkscrew, plates, bowls, cups, glass. ..just all you need to comfortable cooking

Bathroom

Shower, wash-bin with mirror, shelf, hangers

Toilet

Toilet, wash-bin, shelf, hangers, trash can

Fell free to contact me for a visit. Minimum lenght of stay is one month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529647
Dispozice2+kk
Dostupné od16. 7. 2020
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDVršovické náměstí
🚶 118 m (1 min)
PoštaPraha 101
🚶 313 m (4 min)
ObchodBio Potraviny
🚶 48 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 108 m (1 min)
RestauraceLa Torretta
🚶 7 m (0 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 119 m (1 min)
ŠkolaZŠ Logopedická
🚶 210 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Kodaňská
🚶 361 m (4 min)
SportovištěTJ Sokol Vršovice
🚶 388 m (5 min)
Hřiště
🚶 276 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.