Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 36 m² bez realitkySasanková, Praha - Záběhlice

Sasanková, Praha - ZáběhliceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné11 900 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč
+ Vratná kauce23 800 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem bytu 1+1 na Praze 10 – Zahradním Městě v ulici Sasanková. Prosvětlený a slunný byt celkem o velikosti 36 m2, (pokoj 17,60m2, chodba 4,12m2, koupelna 5,20m2, kuchyň 9,17m2) s okny orientovanými na jih, se nachází v předposledním 5. nadzemním podlaží. Preferuji jednu nebo dvě osoby.

Dům je obklopen zelení, dobře udržovaný, střecha, stoupačky včetně kanalizace po rekonstrukci, výtah dle norem EU v mezipatře. Zateplení proběhlo v roce 2010 (výrazná úspora tepla). Vytápění je ústřední. V bytě se v zásadě nemusí topit ani v zimě díky situování mezi dvěma byty.

Byt je po celkové rekonstrukci z roku 2008 (vč. elektroinstalace). Je vybaven plastovými okny se žaluziemi a je plně zařízený - parkety, dlažba, nové zděné jádro, značková sanita, závěsné WC, vana (lze využít jako sprchový kout), vestavěné skříně (pokoj, předsíň, koupelna), kuchyňská linka s vybavením, plynový sporák s elektrickou troubou, lednice, mikrovlnka, pračka, bezpečnostní dveře. K bytu náleží sklepní kóje, možnost užívání zasklené lodžie v mezipatře. Digitální a kabelová televize, pevná linka, internet ADSL (není zahrnuto v poplatcích).

Byt má výbornou dostupnost a dopravní obslužnost – bezproblémové parkování, zastávka MHD u domu s dobrou dostupností do centra. Cesta na metro Skalka trvá busem 5min. V těsné blízkosti domu se nachází OC Cíl (Albert, drogerie, kavárna, restaurace a další). V nedalekém okolí pošta a poliklinika (jedna autobusová zastávka), sportovní areál Hamr či Hostivařská přehrada.

Termín možného nastěhování od 1/10/2020, nájemní smlouva s preferencí na dobu určitou (12 měsíců) s následným prodloužením. Cena nájemného 11.900,- Kč + poplatky spojené s užíváním bytu v případě jedné osoby 2.100,- Kč (2.600,- Kč v případě dvou osob). Poplatky budou zúčtovány ve formě přeplatku / nedoplatku. Vratná kauce dva měsíční nájmy.

I offer long-term lease of flat 1 + 1 in Prague 10 - Zahradní Město in Sasankova street. The bright and sunny apartment, totaling 36 m2, (room 17,60m2, corridor 4,12m2, bathroom 5,20m2, kitchen 9,17m2) with windows oriented to the south, is located on the penultimate 5th floor.

The house is surrounded by greenery, well maintained, elevator according to EU standards in mezzanine. Insulation of the house occurred in 2010 (significant heat savings). Heating is central. The apartment does not need heating in the winter either because of the situation between two apartments.

The apartment is equipped with plastic windows with blinds and is fully furnished without the need for any further investment. Reconstruction took place in 2008 - wiring, parquets, tiles, new brick core, brand sanitation, hanging toilet, bath (can be used as a shower), built-in wardrobes (room, hall, bathroom), kitchen with equipment, gas stove with electric oven, fridge, microwave, washing machine, security door. The apartment has a cellar, the possibility of using glazed balcony in the mezzanine. Digital and cable TV, landline, ADSL internet.

The apartment has excellent accessibility and transport service - seamless parking, public transport stop at the house with good access to the center. The way to the Skalka subway takes 5 minutes by bus. In close proximity to the house there is shopping centre Cíl (shop, drugstore, café, restaurant and others), kindergarten and elementary school. In the nearby area there is a post office and a polyclinic (one bus stop), Hamr sports complex or Hostivař reservoir.

Date of possible move from 1/10/2018, fixed term preferential lease with subsequent extension. Rental price 11,900 CZK + charges 2,600 CZK associated with the use of the flat. Refundable deposit for two monthly rents.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529726
Dispozice1+1
Dostupné od1. 10. 2020
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
Užitná plocha36
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyPanel
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDTopolová
🚶 122 m (1 min)
PoštaPraha 106
🚶 732 m (9 min)
ObchodAlbert
🚶 455 m (5 min)
BankaČSOB
🚶 823 m (10 min)
RestauraceThai Helou
🚶 355 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 799 m (10 min)
Škola
🚶 590 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Chmelová - Podléšková
🚶 652 m (8 min)
SportovištěSK Hostivař
🚘 1 657 m (4 min)
Hřištědopravní hřiště
🚶 220 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.