Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyVrbovecká, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Vrbovecká, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 340 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 165 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji pěkný, slunný byt 2+kk ve 3. patře cihlového domu z roku 2001. Byt se nachází v krásné lokalitě v Brně – Bystrci na ulici Vrbovecká přímo u louky a lesa. Lokalitu velmi doporučujeme. Sami se stěhujeme jen v rámci stejného domu. Krásná příroda s možností aktivního vyžití i veškerá občanská vybavenost je v nejbližším okolí. Byt nabízí výhled do zeleně okolních lesů, přičemž nehrozí zastavení jinou zástavbou jako u některých nových projektů. Možnost procházek v Údolí oddechu, kolem brněnské přehrady a v okolních lesích (přírodní památka Pekárna a lesní obora Holedná s volně žijícími daňky, muflony a jeleny a divokými prasaty v ohradě). Přímo v okolí bytu je možnost užívat si cyklovýletů či bežeckého vyžití. Občanská vybavenost je k dispozici v okolí domu. Pár kroků od domu je obchůdek s potravinami a drogerií, nedaleko je potom obchodní centrum s veškerými obchody, lékaři, poštou a velmi dobrou restaurací. V pěším dosahu jsou také školy a školky. V blízkosti jsou zastávky tramvaje č. 1, autobusů č. 50, 52 a 54 a trolejbusu č. 30, které zajišťují bezproblémovou dostupnost MHD.

Jedná se o družstevní byt se splacenou anuitou, kupující proto neplatí 4% daň z nabytí nemovitosti ani DPH. V roce 2021 je možný bezplatný převod do osobního vlastnictví.

Byt je velmi dobře dispozičně řešen, má 50 m2 + sklep (1,6 m2), neprůchozí pokoje, šatnu a prostorný balkon se stínící markýzou. Slunná jihozápadní orientace obou pokojů s výhledy do zeleně. V domě je kočárkárna/kolárna. Byt je částečně zařízený, necháváme zde kuchyňskou linku včetně spotřebičů, vestavnou skříň v ložnici, úložný systém v šatně, ostatní nábytek dle dohody. Dům je bez výtahu.

V případě zájmu je k bytu možné koupit garážové stání přímo v domě, které Vám také můžeme pronajmout.

Kontaktujte nás prostřednictvím tohoto webu nebo na tel. 736 631 587, rádi Vám byt ukážeme. Realitní kanceláře prosíme, aby nás nekontaktovaly.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529766
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.