Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 5+kk • 128 m² bez realitkyZborovská, Praha - Smíchov

Zborovská, Praha - Smíchov
Cena13 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 58 949 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nová půdní vestavba z r. 2010 se nachází v5. nadzemním podlaží. Ve skutečnosti se jedná o dva nové kompletní byty 2+kk a 3+kk, kdy každý byt má svůj samostatný vstup. Původně chtěl investor vybudovat jeden velký byt, v průběhu výstavby však rozhodnutí změnil a vybudoval 2 fyzicky samostatné byty.

Po právní stránce se však jedná o jednu bytovou jednotku. Celková podlahová plocha jednotky je cca 130m2 a vnitřní užitná plocha 123m2.

Pravý byt je 2+kk o celkové podlahové ploše cca 52m2 a vnitřní užitné ploše 47,8 m2. Vstupními dveřmi se vchází do předsíně, ze které je vstup do obývacího pokoje a ložnice. V obývací místnosti je prostor pro kuchyňský kout a vstup do koupelny s WC. Koupelna je obložena keramickou dlažbou, vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, el. bojlerem a el. kotlem.

Levý byt je 3+kk o celkové podlahové ploše cca 76m2 a vnitřní užitné ploše 75,1 m2 . Vstupními dveřmi se vchází do chodby, ze které se vstupuje do velkého obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou neprůchozích pokojů (ložnic), na samostatné WC s umyvadlem a do koupelny s vanou, sprchovým koutem, umyvadlem, el. bojlerem, kotlem.

Oba byty mají elektrické vytápění, plovoucí podlahy, koupelny jsou obložené keramickou dlažbou.

Možnost připojení plynu – plynový rozvod je ukončen přímo před vchodem do bytů.

V suterénu sklepní prostory, které je možno po dohodě s SVJ využívat.

Poloha:

Pouhé 3 minuty chůze od nádherných Petřínských sadů a 1 minutu od Vltavy se v bytovém bloku mezi Janáčkovým nábřežím a ul. Zborovská nachází tato nově vybudovaná bytová jednotka (skládající se ze dvou bytů). Bytový dům leží v části Smíchova u Malé Strany, na úrovni blízkého Dětského ostrova. V okolí se nachází neorenesanční kostel sv. Václava, Švandovo divadlo a mnoho dalších. Obchodní centrum Nový Smíchov s multikinem je vzdáleno pouze 9 minut chůzí a na metro „B“ Anděl další 3 minuty (anebo dvě zastávky tramvají). V blízkosti se nachází mateřská, základní i střední školy, restaurace, kavárny i obchody.

Popis domu:

Nárožní novorenesanční dům pochází z druhé poloviny 19. století. Jedná se o nádherný dům s dochovanou původní fasádou a nedotčeným architektonickým stylem, který čerpal inspiraci v antické architektuře. Činžovní dům je dále zdoben starými kamennými balkony obohacené masivním kamenným zábradlím a jemnými vysokými sochami mezi okny. Objekt svým vzhledem i pojetím fasády odpovídá době jeho vzniku, hmotově i výrazem zapadá do místní lokality bydlení městského typu.

Je plánována výstavba výtahu, oprava fasády a výměna oken.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529833
Dispozice5+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha128
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.