Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 91 m² bez realitkyNad Zámečkem, Praha - Košíře

Nad Zámečkem, Praha - Košíře
Cena7 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 885 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný byt s možností pořízení vzrostlé zahrady a garáže.

Prodám byt 3+1, s možností přestavby na velkorysé 3+kk /i se 2 wc/ nebo 4+kk. Byt má celkovou výměru cca 91 m2. Výhled na 3 světové strany, do zeleně. Naprosté soukromí.

K bytu lze přikoupit nebo pronajmout si zahradu 226 m2 přímo pod bytem se vzrostlými stromy /meruňky, broskve, zahradní chatka/ a zděnou garáž 21 m2 přímo u zahrady /cena zahrady a garáže na dotaz/. Dále je tu možnost dokoupení i okolních pozemků a zvětšení zahrady s garáži až na 372 m2. Po domluvě lze využit zdarma finskou srubovou saunu.

Zděný dům z období první republiky je po celkové rekonstrukci s dochovanými původními prvky. K bytu patří sklep. V bytě ve dvou větších místnostech jsou kvalitní původní parkety. Nová plastová panoramatická okna. Novější etážové topení. Zbytek je k rekonstrukci dle vlastních představ. Mohu doporučit i kvalitní cenově přijatelnou firmu, která se osvědčila při rekonstrukci bytu v tomto domě.

5 min. chůze od domu začíná lesopark Cibulka s cyklostezkou a dětským lesním hřištěm. 100 m od domu je kvalitní školka, škola je 10 min. pěšky nebo autobusem. Tenisové kurty se sportovním centrem za rohem. V okolí dále fotbalové hřiště, 2 kvalitní restaurace, cukrárna, dětská knihovna. Za 11 minut se dostanete do centra /na Anděl/ autobusem nebo tramvaji, popř. i vláčkem, který jezdí ze stanice Cibulka.

Život v přírodě a přitom skoro v centru Prahy!

RK skutečně nebudu reagovat!

Wonderfull apartment wtih possiblity to

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530192
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha91
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.