Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 8270 m² bez realitkyHlavní, Smržovka - Smržovka, Liberecký kraj

Hlavní, Smržovka - Smržovka, Liberecký kraj
Cena1 646 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 386 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


K prodeji rozlehlý pozemek o výměře 8.270 m2, který se nachází na pomezí Dolní Smržovky a Tanvaldu.

Jedná se o lukrativní lokalitu nedaleko centra Tanvaldu s dobrou dostupností od centra města. Pozemek samotný je ve spodní části mírně svažitý a stoupá jižním směrem ke komunikaci. Pozemek je převážně zatravněn, pouze na části je náletová dřevina.

Možnost výstavby rodinného domu je ve spodní, severní části pozemku (zastavitelná je část o výměře cca 1.800 m2), která dle územního plánu spadá do ploch pro nízkopodlažní bydlení. V této části pozemku je zároveň možné se připojit na obecní vodovod a elektřinu. Kanalizaci je vhodné řešit ČOV nebo jímkou. Pozemek je možné rozdělit a zakoupiti pouze polovinu pozemku.

RK nevolat.

In a land sale of 8.270 m2, and the lower Smržovky Tanvaldu. A lucrative Tanvaldu site with access from the town center. Land itself is in the lower part of the slightly sloping and south to communicate. Land is mainly zatravněn náletová is, only a part of the tree. " construction is in the lower house, the northern part of land (zastavitelná is part of about 1.800 m2) that falls within the areas for the low-rise housing. In this part of the land is also possible to connect to the municipal water and electricity. It is appropriate to address sewage Kanalizaci or sink. Land can be divided and zakoupiti only half the land.

RK calls.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530423
VybavenoNevybaveno
Plocha8 270
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.