Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyOty Bubeníčka, Praha - Uhříněves

Rezervováno
Oty Bubeníčka, Praha - UhříněvesČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby2 585 Kč
+ Vratná kauce17 085 Kč


Krásný byt 2+kk s lodžií a komorou v novostavbě (2018) nabízí vysoký standard bydlení s možností zařídit si byt podle vlastního vkusu.

Majitelé pronajmou západně orientovaný byt ve 2. patře novostavby cihlového domu s výtahem, jen dlouhodobě. V bytě jsou plovoucí podlahy, dlažba, plastová okna i dveře na lodžii, stropní LED osvětlení, bezpečnostní dveře.

Byt má 2 neprůchozí pokoje, do kterých se vstupuje z předsíně, koupelnu s toaletou, komoru. Z obou pokojů se dá vstoupit na lodžii. V obývacím pokoji je nová kuchyňská linka s dřezem, směsnou vodovodní baterií, samostatně stojící nový sporák, digestoř, regulátor topení. Koupelna je vybavena vanou se sprchou, umyvadlem, závěsnou toaletou, žebříčkem, větrákem, novou zrcadlovou skříňkou. V komoře je přípojka na pračku. K bytu přísluší sklepní kóje. K ukládání kočárků a kol lze využít uzamykatelnou kočárkárnu, hned za vchodem do domu.

Dům je postaven z kvalitních materiálů s využitím moderních technologií. Dům je zateplený, všechny byty v domě mají zvukovou izolaci, požární detektory, lodžie hydroizolace. Dům je v centru Uhříněvsi u Nového náměstí. Obchody, lékařský dům, pošta, nádraží, škola, školka, banky, restaurace, radnice, divadlo, sportoviště, jsou od domu vzdáleny jen několik minut chůze. V domě je možnost využívat vysokorychlostní internetové připojení, datové i hlasové služby a multimédia - společnost Cetin nabízí výběr z několika poskytovatelů.

Uhříněves má rychlé přímé spojení vlaky s centrem města (20 minut jízdy na hlavní nádraží moderními patrovými soupravami, 4 spoje za hodinu), autobusové zastávky k metru Háje a na Depo Hostivař jsou v blízkosti domu, cesta k metru trvá asi 10 minut. Na dálnici D1 a k obchodnímu centru Čestlice lze dojet autem během 10 minut.

V blízkosti domu je přírodní rezervace Obora. V blízkém okolí jsou Průhonický zámek a park, Hostivařská přehrada, Aquapark Čestlice.

Cena: pronájem bytu 14.500 Kč měsíčně + 2.585 Kč/měsíc (poplatky za byt - topení, voda, odpad, úklid, ...) + elektřina + případné další poplatky za služby, které si objedná sám uživatel bytu (internet, pevná linka , ...).

Kauce: 1 měsíční nájem a poplatky.

Trvalé bydliště po dobu pronájmu je možné.

Lze chovat vychovanou kočku nebo malého psa.

New apartment 2 + kk with loggia, chambre and cellar in new building offers a high standard of living with the possibility to arrange an apartment according to your own taste.

The house is built from quality materials with usage of modern technologies. The house is insulated, all apartments in the house have sound insulation, fire detectors, waterproofing loggias. The house is in the center of Uhrineves near New Square.

The owners offer a west-facing apartment on the 2nd floor of a new brick building with a lift in the center of Prague Uhříněves. The apartment has floating floors, tiles, ceiling LED lighting, security doors.

The apartment has two separated rooms, which enter from the hallway, bathroom with toilet, storage room. From both rooms you can enter the loggia. In the living room there is a new kitchen with sink, mixed water tap, stand-alone new stove, hood, heating regulator. The bathroom is equipped with a bathtub with shower, sink, hanging toilet, ladder, fan, new mirror cabinet. There is a washing machine connection in the chamber. The cellar belongs to the apartment.

Lockable common room can be used for storage of bicecles or strollers, just behind the entrance to the house.

It is possible to rent also 1 outdoor parking space, which is equipped with a lockable column.

Uhrineves has a quick direct connection to the city center (20 minutes drive to the main station with modern floor-standing units, 4 connections per hour), bus stops to the Haje metro station and to Depo Hostivar are close to the house, the way to the subway takes about 10 minutes. The D1 motorway and the Cestlice shopping center can be reached by car in 10 minutes.

Shops, a medical house, a post office, a train station, a school, a kindergarten, banks, restaurants, town hall, theater, sports grounds are just a few minutes' walk away. The house has the ability to use high-speed internet access, data and voice services and multimedia - Cetin offers a choice of several providers.

Near the house is the Obora Nature Reserve. In the vicinity there are Pruhonice Chateau and Park, Hostivar Reservoir, Aquapark Cestlice.

Price:: flat rent (without parking space) CZK 14,500 monthly + fees 2,585 CZK per month (flat fees - heating, water, waste, cleaning, ...) + electricity + additional fees for services ordered by the user himself (internet, fixed line , ...).

It is possible to speak english. Wir sprechen auch deutsch, мы также говорим по-русски.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530449
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.