Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyHůrská, Praha - Hloubětín

Hůrská, Praha - HloubětínVybaveno
Cena4 045 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 451 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodej bytu 2+kk 54 m²

ulice Slévačská 36, Praha 9, Rezidence Lehovec

Prostorný byt 2+kk + garážové stání v domě, o celkové výměre bytu 54 m2, byt se nachází ve 2. patře moderní novostavby kolaudované roku 2012. Byt je plně vybaven - kuchyň IKEA vč. spotřebičů (lednice, skloker. deska, trouba, digestoř, mikrovlnka, led osvětlení pod a nad linkou s možností regulace světla dálkovým ovladačem), rozkládací sedací souprava, šatní skříně IKEA, postel s úložným prostorem, vybavení předsíně (skříň IKEA, zrcadlo, botník.) V celém byte je led osvětlení. Plastová okna vybavena žaluziemi a jsou situována na jihovýchod. Topení obstarává vlastní plynový kotel. Koupelna s vanou, koupelnová skřínka s umyvadlem, samostatné WC. Celý komplex včetně garážového stání je zabezpečen kamerovým systémem.

V blízkosti veškerá občanská vybavenost - MHD (tramvaj na Poděbradské, autobus cca 2 minuty pěšky, metro Rajská zahrada 5 minut). V těsném sousedství domu se nachází poliklinika, mateřská školka, základní škola. Kyjský rybník, OC Černý Most s řadou obchodů a dalšími obchody např. Ikea, Sconto, Makro, Hornbach atd. V budově nyní nově také fitness včetně sauny.

Byt je vázaný hypotečním úvěrem na 1,9 milionu, fixace 10 let s úrokem 2,29 %, měsíční splátky činí 8 324 Kč. Možnost mimořádných splátek každý rok až 25 % dluhu zdarma. K dispozici máme finančního poradce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530466
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.