Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyFrýdlantská, Praha - Kobylisy

Frýdlantská, Praha - KobylisyVybaveno
Cena3 380 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 334 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velmi pěkný udržovaný 2+k.kout v OV na sídl.v Kobylisích, ihned k bydlení, 5. patro z 11.p., moderní velký výtah na stěhování. Byt má výhodnou polohu v blízkosti Ďáblického lesa, s dostupností centra Prahy do 20 minut-poblíž metro C Ládví, tram i bus před domem. Okna mimo hl. silnici, klid a zeleň, blízko Ďáblický háj.. Byt zařízen novým nábytkem, po dohodě může zůstat novému majiteli. Prostorná ložnice, plastová okna+nové žaluzie, obývák s velkým balkonovým franc.. oknem, JZ, slunný. Kuchyňský kout s novou kuch. linkou MAJA -vanilka/bříza, připraven přívod na myčku. Koupelna po část.rekonstrukci se zděným jádrem, s novou vanou.Prostorná předsíň, 2vest. skříně s nástavci na úlož. prostor. Čtvery nové interierové dveře vč. kování. K bytu patří zděný sklep.

Nízké měsíční náklady 3tis.Kč, vč. fondu oprav. Měřáky na vodu a topení jsou odečitatelné. Celková plocha bytu je 465m², pokoj s kuchyňským koutem 20,93 m², pokoj 11,58 m², předsíň 7,27 m², koupelna 2,64 m², WC 1,02 m², zděný sklep 1,5m². Na patře lze využít bezplatně společnou lodžii 6m2 /na kolo, kočárek, věšení prádla atp./. Sousedi na patře jsou původní, žádní cizinci, žádné pronájmy. Veškerá občanská vybavenost na dosah - ZŠ+MŠ. zdr. středisko, Kaufland, v domě Večerka, v docházkové vzdálenosti NORMA. Byt je právně v pořádku, bez zástav a dluhů, k okamžitému bydlení nebo jako zařízenou investici. Bližší informace s přímým vážným zájemcem, který má hotovost nebo již předschválený úvěr a skutečný zájem o koupi bytu. Prosím RK nekontaktovat! Cena k jednání...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530472
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží5
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »
Plocha45
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
RekonstrukceInteriér

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.