Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 29 m² bez realitkyHekrova, Praha - Háje

Hekrova, Praha - HájeČástečně vybaveno
Cena2 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji atipycký byt 1+1 29m2 užitné plochy (26m2 čistá podlahová + obytné patro), OV, v přízemí panelového domu, skvěle prostorově vyřešený. Dispozice: chodba; koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, wc a přípojkami pro pračku; kuchyně s kuchyňskou linkou Ikea, sporákem s elektrickou troubou, digestoří, mikrovlnou troubou, lednicí; obývací pokoj s obytným patrem a vestavěnou šatní skříní. Bytové jádro: cihla a panel. Velmi tichá jednotka!

Byt je po částečné rekonstrukci: nové rozvody ústředního topení v mědi, nová kuchyňská linka. Vnitřní dveře, okna, a podlahy (plovoucí a dlažba) jsou původní. Vstupní dveře do bytu jsou v nadstandartním bezpečnostním provedení s protipořární vložkou.

Klidné, bezpečné prostředí s dostatkem zeleně, bezbariérový přístup do bytu, metro do 10 minut, nejbližší MHD 5 minut chůze, úplná občanská vybavenost v místě. Měsíční poplatky 3000kč. Možnost pronajmout nebytový prostor o výměře 10.5m2 přímo naproti bytu, měsíční nájem činí 450kč. Ideální pro bydlení i podnikání.

Doporučujeme prohlídku! (Po dohodě přes e-mail klara.brabec@seznam.cz)

Sale of 1+1 flat, 26m2 + loft bed, in private ownership without mortgage, on ground floor of a well-insulated panel house. Excellent spacial dispositions: hall; bathroom with shower, washing machine connections, toilet and sink; kitchen with Ikea cabinets, stove, electrical oven, microwave oven and fridge; living-room with loft bed and in-built wardrobe. Apartment core: brick a panel, with great sound insulation.

The unit has been partially renovated: new central heating pipes in copper, new kitchen, entrance door with above-standard security features. Inner doors, windows and floors (tiles and laminate) are original.

Calm, safe neighborhood with plenty of green, barrier-free access to the unit, metro in 10 minutes, closest public transport stop in 5 minutes on foot. All civic amenities in immediate surroundings. Monthly payments 3000kč. Possibility of leasing a storage room of 10.5m2 directly across the hall from the unit, monthly fee is 450kč. Ideal for living as well as business purposes.

We recommend a visit! (For specific times, contact us via email klara.brabec@seznam.cz)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530575
Dispozice1+1
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha29
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.