Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyGinzova, Praha - Záběhlice

Rezervováno
Ginzova, Praha - ZáběhliceVybaveno
Cena4 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 466 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím byt 2+kk v osobním vlastnictví v prvním nadzemním podlaží.

Užitná plocha samotného bytu činí 53m2. K této ploše navíc přísluší balkón 7m2, sklep 2m2 a garážové stání.

Orientace bytu jih a východ. Obývací pokoj (27.9 m2) s prakticky vymezenou jídelní a obývací část. Kuchyňská část prosvětlena samostatným oknem.

Skze francouzské okno je vstup na balkón s praktickou šířkou (140cm) a dostatečnou plochu (7.3m2).

Ložnice s obdelníkovým půdorysem (13.3m2) nad vstupem disponuje vestavnou skříňí po celé šíří místnosti. Chodba (7.4m2) nabízí další úložný prostor v podobě vestavné skříně s posuvnými dveřmi a zrcadlem. Koupelna s vanou (3.2m2) a WC (1.2m2) jsou oddělené.

Dodatečné úložné prostory nabízí uzamykatelný sklep (2m2), kde není problém ani s parkováním kol.

V ceně je veškeré stávající vybavení bytu.

Bytová jednotka má centrální vytápění plynovým kotlem umístěným v suterénu budovy. Přípojka elektro od PRE, k dispozici kabelová TV/internet od UPC (až 500 Mb/sec). Měsiční náklady na 2 osoby činí cca 3500Kč (zahrnuje fond oprav, vodu, topení, úklid společných prostor, odvoz odpadu, elektro).

Bytový dům s výtahem byl dokončený v roce 2005. Má 5 nadzemních podlaží + 2 ustupující. Jedná se o smíšenou konstrukci železobeton a vnitřní vyzdívku z cihel. Klidná lokalita ve slepé ulici Záběhlic s dostatkem okolní zeleně.

Velmi dobře fungující společenství vlastníků a stálí sousedé v okolních bytech na patře (osobně zde bydlím od 11/2006). Doklad o hospodaření SVJ i stanovy samozřejmě na požádání předložím.

Nájezd na Jižní spojku do směrů Barrandovský most i Černý most jen cca 2 minuty jízdy. Dobrá časová dostupnost na metro Strašnická (linky 154 a 188, 10 minut) nebo Pankrác (linka 188, 15 minut). Tramvaje 11 a 14 (zastávka Chodovská, 5 minut), tramvaje 22 a 26 (zastávka Nádraží Strašnice, 4 minuty).

Pro milovníky aktivního vyžití je v okolí k dispozici sportovní areál Hamr (tenis/stolní tenis/squash/beach volleyball), TJ Astra Zahradní město či MTV fitness. K procházkám nejen s dětmi je velmi přijemné okolí Hamerského rybníka s vinotékou v moravském stylu. Zdravotní středisko a škola jsou v 10minutové pěší vzdálenosti.

Nákupy je možné realizovat v blízkém Penny marketu a Tescu. O kus dále se nachází nákupní centrum Vivo Hostivař či Kaufland Bohdalec.

Jsem přímý vlastník. Nemovitost je bez zástavního práva a není pronajata (stále zde osobně bydlím). Jediné věcné břemeno je právo užívání kotelny pro Pražskou plynárenskou.

Smluvní záležitosti (rezervační smlouva/SSBK/kupní smlouva/vklad na katastru/úschova peněz) samozřejmě vyřešíme přes právníka (např. právní balíček od Bezrealitky). Právní náklady související s převodem půjdou na mou osobu.

Adresa nemovitosti: Ginzova 3240/1, Praha 10 Záběhlice.

Neváhejte mě kontaktovat v případě zájmu. Prohlídky možné po předchozí dohodě Po - Ne 10:00 - 18:00.

Ondřej Mozga

777 351 663

mozgao@post.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu531336
Dispozice2+kk
Dostupné od5. 11. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.