Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyUherské Hradiště - Uherské Hradiště, Zlínský kraj

Rezervováno
Uherské Hradiště - Uherské Hradiště, Zlínský krajČástečně vybaveno
Cena2 299 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 862 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


***** Rezervováno do 5.12.2018 ***** Nabízíme Vám prostorný, nově zrekonstruovaný (2018), slunný byt, ve vyhledávané lokalitě Štěpnice. Dispozice 3+1, 67m s třemi samostatnými pokoji, vstupní chodbou, kuchyní s jídelnou a velkou lodžií.

V letošním roce byla dokončena již druhá rekonstrukce. Při první bylo postaveno zděné jádro, elektřina, koupelna, WC, kuchyně.

Při současné rekonstrukci byly nově vylity bezprahové podlahy v jedné rovině. Na chodbě je položena odolná dlažba a v celém bytě jsou pak použity kvalitní podlahy EGGER s 3D strukturou, samozřejmostí je kvalitní odhlučnění všech podlah systémem HOBRA + izolace.

Nově osazeny jsou také všechny dveře vč. zárubní (staré vybourány pro zvětšení vstupních otvorů až 800mm) a použito bylo kvalitní ponyklované kování. Nové jsou také vstupní dveře s dvojitým 3-bodovým zámkem. V chodbě jsou instalovány podhledy s praktickými úložnými prostory. Nové posuvné dveře do koupelny jsou z tvrzeného bezpečnostního skla.

V celém bytě jsou podlahy, lišty, dlažba a dveře, sladěny do dekoru skandinávský bělený dub.

Vyměněny byly nově samozřejmě veškeré odpady, odtoky, ventily, všechny baterie atd. Nový plyn + revize. Znovu zrenovovaná kuchyň, nové obklady, elektroinstalace, pracovní deska GetaLit je osazená novým dřezem s pákovou baterií. Kompletně všechny spotřebiče, myčka, trouba, mikrovlnná trouba Samsung s keramikou, odsavač par Whirlpool.... Vše nové a nepoužité, v záruce, s doklady.

V bytě jsou kompletně nové omítky, vymalováno nejbělejší bílou Primalex Polar 92% BaSO4. Nové jsou i veškeré vypínače a zásuvky řady TANGO. Ve všech pokojích jsou plastová okna vybavena síty proti hmyzu a žaluziemi, instalovány jsou také nové garnýže. V celém bytě jsou osazena designová úsporná světla Milazzo.

Velká lodžie 5.2m s výhledem na Rochuz, přístupná z obývacího pokoje.

V bytě je ústřední dálkové topení. Radiátory mají digitální snímače spotřeby a nové regulační hlavice.

Zavedena je společná TV anténa (cca 50 programů) a příprava na internet s možností napojení na optiku. V domě je zavedeno také UPC.

Byt se nachází v 5. patře, orientace SV/JV s výhledem na Rochuz. Z velkého obývacího pokoje je vstup na prostornou lodžii. K bytu náleží kolárna/kočárkárna a samostatná sklepní kóje.

Měsíční náklady cca 3300,-Kč. měs.

V místě škola (2min), školka (1min), obchod (2min), MHD (1min), nemocnice (8min), centrum města (10min), parkování u domu. Pro děti je před domem dětské hřiště, tenisový kurt. V blízkosti lesopark, řeka Morava s cyklostezkou u domu.

Dům je po celkové rekonstrukci, stupačky, střecha, zateplení pláště, nový výtah, vstup a vstupní bezpečnostní dveře.

Byt je v osobním vlastnictví, možnost výhodného financování hypotékou.

K dispozici ihned, nabízíme Vám tak možnost krásného nového bydlení bez jakýchkoliv dalších investic.

Více informací a detailních fotografií Vám rádi zašleme po emailu/tel., případně Vás ochotně osobně bytem provedeme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu531365
Dispozice3+1
Dostupné od1. 9. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha67
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.