Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 104 m² bez realitkyMaková, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský kraj

Maková, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena7 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 671 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji hezký RD ve vyhledávané lokalitě (obec Šestajovice) o obytné ploše 104m2 a dispozici 4+kk na pozemku o výměře 397m2. Dům se nachází na klidném místě s dostatkem soukromí, v blízkosti Klánovického lesa. V Šestajovicích je kompletní občanská vybavenost, je zde základní i mateřská škola, nedaleko od domu je supermarket Billa, dětská a sportovní hřiště. Je zde obecní úřad, pošta, autobusové zastávky s pravidelnými spoji na metro „B“ Černý Most a nádraží Klánovice.

Dispozice domu: přízemí – vstupní chodba s velkou vestavěnou skříní pro uložení oděvů a bot, menší koupelna se sprchovým koutem a WC, technická místnost s plynovým kotlem, prostorný obývací pokoj (33m2) a kuchyňský kout (6,5m2) s vybavenou kuchyní značky Sykora. Druhá technická místnost pod schody do patra slouží jako špíz. Z obývacího pokoje je vstup na zahradu a dále výstup nahoru do patra. Ve spodním patře jsou všechna okna vybavena předokenními roletami, které poskytují dostatečný stín a pocit bezpečí. V patře jsou tři světlé pokoje o rozlohách 10,5m2, 11m2 a 15m2 a druhá koupelna s vanou. Z chodby je také možno vylézt na půdu, kde se nachází další úložné prostory.

K domu náleží parkovací stání pro dva osobní vozy s elektrickou křídlovou branou na dálkové ovládání. Možnost parkování je i před domem. Dále pak zahrada s okrasnými květinami a keři. Pro snadnější zalévání je po zahradě rozveden systém přípojek. Za domem je terasa poskytující dostatek soukromí a velký dřevěný zahradní domek pro uschování nářadí, materiálu a sportovních potřeb.

Dům je částečně nově zařízen (šatní skříně, postel v ložnicích v patře, obývací stěna) a je prodáván včetně tohoto vybavení.

Vytápění a ohřev vody je plynovým kotlem, dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci. Měsíční náklady jsou nízké a činí zhruba 3300 Kč.

Cena 7 150 000 Kč k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu531437
Dispozice4+kk
Plocha pozemku397
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha104
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.