Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyMochovská, Praha - Hloubětín

Mochovská, Praha - HloubětínČástečně vybaveno
Cena4 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 569 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Úvodem - REALITNÍ KANCELÁŘE OPRAVDU NEVOLEJTE, i když chápeme, že právě ta vaše RK je zcela jistě nejlepší na trhu a máte desítky klientů připravených okamžitě koupit, nic proti Vám nemáme, ale opravdu nemáme zájem - vzhledem k právnímu vzdělání si dokážeme prodat sami a opravdu Vás vůbec k ničemu nepotřebujeme.

Byt v osobním vlastnictví o velikosti 3+1, rozloze 70m2 (68+2m2 sklep) se nachází se v 1.NP (parapety oken 2,5 m nad úrovní země) cihlového domu. Byt je po lehké rekonstrukci a lze určitě prohlásit, že tento byt lze ihned užívat. Naprostou výhodou bytu je stav, kdy veškeré prostory jsou samostatné. Po vstupu do bytu se ocitnete ve vstupní předsíni, ze které jsou jednotlivé vstupy jak do pokojů, kuchyně tak i na sociální zázemí (koupelna s vanou a samostatné WC). Velikosti pokojů jsou následující: 20, 19 a 14m2, kuchyň 9m2. K zázemí bytu náleží sklep v suterénu domu. Všechna okna jsou vyměněna za nová plastová vč. žaluzií. Stěny a stropy jsou hladce štukované, elektřina je po rekonstrukci rozvodů stejně jako odpady a rozvody vody, v bytě je rozvedeno elektronické zabezpečení. Jádro je zděné. Do bytu je zaveden plyn (vaření), dálkově teplá, studená voda i topení (na vše jsou měřiče spotřeby), internet či telefon. Nízké provozní náklady: 3.000,-Kč (vč. záloh na vytápění, bez elektřiny a plynu).

Omlouváme se, ale foto není současné, vzhledem k tomu, že v bytě máme ještě nájemce, budeme dělat aktuální foto okolo ½ září.

Dům je 4-podlažní, cihlový, cca z roku 1970, a byl v nedávné době renovován (rozvody vody, oprava odpadů, celková rekonstrukce střechy, vstupy, v neposlední řadě se v současnosti kompletně zatepluje). Je zasazen do velice klidné lokality zástavby RD a plné zeleně v naprosté blízkosti metra Hloubětín - 150m od domu. Parkování před domem či v jeho blízkosti není problémem. V blízkosti (cca okruh 500m) naprostá občanská vybavenost všech obchodů a služeb, vč. posilovny, školy, školky, lékařů, restaurací, drobných obchodů, knihovny atp. Plavecký bazén Hloubětín 300m od domu, nedaleko můžete využít i služeb největšího nákupního centra v Praze – CENTRUM ČERNÝ MOST (5min), nákupního centra HARFA (4min) či nákupního centra TESCO LETŇANY popř. GLOBUS ČAKOVICE (7min). Lokalita dostupná jak ve dne, tak v noci i o svátcích.

Na bytě vázne hypoteční zástava, která je již obsažena v kupní ceně, a která bude hrazena z kupní ceny, a pochopitelně stejně jako kupní cena, bude vše přes advokátní, bankovní či notářskou úschovu dle dohody.

BYT BUDE MOŽNÉ VIDĚT V DRUHÉ POLOVINĚ ZÁŘÍ – DOVOLENÁ.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu531456
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.