Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyKeřová, Brno - Žebětín, Jihomoravský kraj

Keřová, Brno - Žebětín, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 720 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rádi byste bydleli v klidném prostředí, kde je čisté ovzduší, nedaleko přírody a zároveň kousek od centra města? Poté koukáte na správný byt.

Nabízíme k prodeji světlý a prostorný zděný byt o dispozici 3+kk v Brně – Žebětíně, ulice Keřová. Jedná se o vyhledávanou klidnou lokalitu blízko přírody, s dobrou dostupností do centra města i na dálnici. V okolí se nachází mateřská a základní škola, lékař, dětská hřiště, obchod s potravinami a restaurace.

Byt je situován ve 2. patře družstevního domu s bezplatným převodem do OV v roce 2021. Dům byl postaven v roce 2001, tudíž je zde vše jako nové. Byt o celkové ploše 82 m² je tvořen prostornou chodbou, která spojuje všechny místnosti. Tedy obývací pokoj s kuchyňským koutem, ze kterého je vstup na terasu s krásným výhledem na okolí, následuje koupelna, WC, komora, dětský pokoj a ložnice s balkónem. K vybavení bytu patří vestavěné skříně na chodbě a v ložnici, obývací pokoj s obývací stěnou na míru, koupelna s vanou, kuchyňská linka s vestavěný spotřebiči a barovým pultem. Před bytem se nachází druhá komora, která je využita jako sklep.

Vytápění a TUV je řešeno vlastním plynovým kotlem. K bytu je možné dokoupit garážové stání v suterénu bytového domu. Průkaz energetické náročnosti budovy je třída B, s nízkými měsíčními náklady na provoz bytu.

Zaujal Vás inzerát, byt se Vám líbí? Přijďte se podívat, těšíme se na Vás.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu531541
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.