Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyNad Údolím, Husinec - Husinec u Řeže, Středočeský kraj

Nad Údolím, Husinec - Husinec u Řeže, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 529 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji nabízíme krásný, slunný byt 2+kk o celkové výměře 55 m2 v obci Husinec – Řež s nádherným výhledem na údolí Vltavy pouze 12 km od Prahy. Jedná se o rohovou novostavbu z r. 2008 situovanou v 5. NP cihlové nadstavby domu bez výtahu.

Byt se skládá ze vstupní chodby, komory, pokoje se vstupem na terasu, pokojem s kuchyňským koutem se vstupem na balkón, koupelny a samostatného WC. K dispozici jsou také sklepní prostory.

V bytě jsou francouzská okna vybavená žaluziemi, vytápění a ohřev vody ústřední. V pokojích je kvalitní plovoucí podlaha; na chodbě, v kuchyni a komoře dlažba.

Moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, sklokeramická varná deska, el. horkovzdušná trouba, myčka nádobí, lednice a digestoř.

Byt dále nabízí vestavěnou skříň a úložné prostory pro komfortnější bydlení. Byt je orientován na severovýchod a jihozápad a je tak velmi světlý a prosluněný.

Výměry místností: Obývací pokoj s kuchyňským koutem 22,5 m2, pokoj 13,1 m2, chodba 6,9 m2, koupelna 3,4 m2, WC 1 m2, komora 2,6 m2, balkon 1,6 m2, terasa 3,8 m2.

Dům se nachází v klidné a bezpečné lokalitě (zcela mimo záplavovou oblast) několik kroků od lesa a je kompletně zmodernizován (nové stoupačky, zateplená fasáda, nová střecha, nová okna). Dům a parkoviště jsou střeženy kamerovým systémem.

V obci se nachází veškerá občanská vybavenost (obchod, restaurace, lékař, pošta, ZŠ, MŠ státní i alternativní, 3 dětská hřiště), výborná dostupnost do Prahy – cca 15min autobusem na metro Kobylisy, 18min vlakem na Masarykovo nádraží.

Osobní vlastnictví, lze financovat hypotékou, k nastěhování od 1.12.2018.

RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu531565
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2018
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.