Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 420 m² bez realitkyHliník, Svatobořice-Mistřín - Svatobořice, Jihomoravský kraj

Hliník, Svatobořice-Mistřín - Svatobořice, Jihomoravský kraj
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 786 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům s dvorkem a zahradou v obci Svatobořice-Mistřín. Zastavěná plocha a nádvoří 420 m2, zahrada 1309 m2.

Jedná se o řadový jednopodlažní rodinný dům v klidné části obce. Objekt je zděný (kotovic) s původními okny a střechou. Před 20 lety proběhla rekonstrukce původního objektu. Nataženy nové rozvody vody, elektřiny, topení. Před 10 lety byla provedena nová střecha nad uliční části. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Vytápění plynovým kotlem. Na dvoře se nachází původní studna (nutnost vyčištění) a septik (nepoužívaný).

Dispozice domu je 4+kk. Ačkoliv se jedná o jednopodlažní objekt není bezbariérově upraven. Vstup do domu je přes průjezd, kterým je možné s automobilem vjet až na dvůr případně na zahradu. Z tohoto průjezdu je také přístup na půdu po žebříku, která sloužila pro uskladnění sena a slámy. Ze dvora je vstup do obytné části přes předsíň, kde je umístěn plynový kotel. Z předsíně se vstupuje do kuchyně na, kterou navazuje koupelna se společným WC a spíž přes kterou se prochází do spodního pokoje. Na druhou stranu se z předsíně vstupuje do spodního pokoje, který je průchozí do obývacího pokoje a přes zimní zahradu do ložnice. Obývací pokoj a ložnice mají okna do ulice.

Naproti obytné části se nachází hospodářské místnosti jako udírna, černá kuchyně, sklep pro zeleninu a přístřešky pro uskladnění materiálu či nářadí. V zadní části je pak prostorná dílna opatřená kamny na tuhá paliva. Na druhou část půdy je možné se dostat také po schodišti vedle dílny vč. vstupu do druhého sklepa pro uskladnění zavařenin.

Na zahradě se nachází velká spousta ovocných rodících stromů (meruňka, hruška, jabloň, broskvoň) a keřů (rybíz, josta, angrešt, maliny). Zahrada byla pravidelně obdělávána a je úrodná (brambory, kořenová zelenina, rajčata, jahody…).

Obec Svatobořice-Mistřín leží 3 km od Kyjova, kde je veškerá občanská vybavenost. Do Hodonína je vzdálenost cca 20 km a do Brna do 60 km. V obci je ZŠ a MŠ, obchody, restaurace, pošta a další kulturní vyžití. Zastávka autobusové dopravy cca 600 m.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud zpracován. V souladu s právní úpravou proto uvádíme energetickou třídu G.

CENA K JEDNÁNÍ !!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu531834
Dispozice4+kk
Dostupné od4. 9. 2018
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha420
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 309
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.