Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 195 m² bez realitky32329, Libčany - Libčany, Královéhradecký kraj

32329, Libčany - Libčany, Královéhradecký kraj
Cena8 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 048 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji exkluzivní jednopodlažní rodinný dům v oblíbené lokalitě v obci Libčany, 5 km od Hradce Králové. Jedná se o rodinný dům umístěný na okraji obce, který společně s udržovanou a již vzrostlou zahradou vytváří příjemnou atmosféru s uklidňující energií. Zahrada byla navržena zahradním architektem a je postupně doplňována o vhodné solitéry, výsadbou zapadá do venkovského stylu, kde se dům nachází. Osázené plochy a travní koberec jsou automaticky zavlažovány z vlastní studny. Velkou předností Libčan je nedaleký vjezd na dálnici č. 11, po které je Praha dosažitelná za pár desítek minut.

Nespornou výhodou tohoto domu je přímý vstup z obývacího pokoje a z ložnice přímo na velkou, jižně orientovanou terasu k pohodlnému posezení, k venkovnímu zastřešenému bazénu a k sauně. Součástí sauny je interiérové sezení v případě nevlídného počasí. Venkovní gril a udírna jsou pro milovníky dobrého jídla postaveny z lícových cihel ve stejném provedení jako dům, velmi pěkně tuto terasu uzavírají a tvoří její příjemný a estetický lem.

Dům je minimálně údržbový, fasáda je tvořena lícovkami zn. Klinker, obvodová okna a dveře jsou plastová, dům je vytápěn tepelným čerpadlem, které rovněž zajišťuje i teplou vodu v domě a ohřev vody v bazénu. Rozvod tepla je veden podlahovým topením. K domu patří velkoprostorová dvougaráž se dvěma samostatnými vjezdy, vrata jsou na dálkové ovládání, rovněž tak vjezdová brána do dvora. Příjem internetu a satelitního vysílání je zde samozřejmostí. Horní patro je připraveno k vybudování půdního podkroví, jsou zde vývody pro elektrickou energii, topení, vodu a odpad. Ostatní technické informace jsou na požádání.

Mimořádná zahrada u domu je zútulněna drobnými dekorativními stavbami a doplňky, jako jsou schody a zídky z pálených cihel a lámaného pískovce z lomu Krákorka, labskými valouny a mrazuvzdornými květináči se stálezelenou výsadbou. Večerní a noční osvětlení zahrady je zajištěno světly s automatickým rozsvěcováním a zhasínáním podle intenzity denního světla. Studna slouží jako zdroj vody rovněž pro bazén. Zahradu dotváří v její horní části rovněž menší záhon na pěstování zeleniny, stěna z jabloní a ovocné stromy.

Dům byl dokončen a zkolaudován v roce 1999. Zastavěná plocha je 195 m2, zahrada má rozměr 1182 m2. Dům, sauna, garáž i domek na nářadí jsou vybaveny zařízením a nářadím, které může být v rozhodující míře k dispozici kupujícímu podle jeho potřeb a vzájemné dohody. Termín vystěhování a předání domu je možno sjednat individuálně dohodou.

V obci se nachází základní škola, mateřská škola státní i soukromá, pošta, obchod s potravinami, obecní úřad s Czech pointem, obvodní lékař a zubař, fotbalové hřiště, požární zbrojnice, vinárna, místní hospoda a vyhlášená jídelna pro širokou veřejnost. Pravidelně se zde konají kulturní a sportovní akce pro dospělé i děti. Nedaleko obce se nachází zámek Hrádek u Nechanic s golfovým devítijamkovým hřištěm, golfové hřiště Lázně Bohdaneč s osmnáctijamkovým hřištěm atd.

Prodej domu je zajištěn prodejcem s veškerým právním servisem.

CENA K JEDNÁNÍ.

We offer for sale an exclusive one-storey family house in a popular location in the village of Libčany, 5 km from Hradec Kralove. This is a family house situated on the outskirts of the village, which together with the well-groomed and grown garden creates a pleasant atmosphere with soothing energy. The garden was designed by a garden architect and is gradually replenished with suitable solitaires, planting in the country style where the house is located. The planted areas and the grass carpet are automatically irrigated from their wells. The great advantage of Libčany is the nearby entrance to Highway No. 11, after which Prague can be reached in a few dozen minutes.

The undeniable advantage of this house is the direct entrance from the living room and from the bedroom directly to the large, south-facing terrace for a comfortable seating, to the outdoor covered swimming pool and to the sauna. The sauna is an interior seating in case of unfavorable weather. The outdoor grill and smokehouse are ideal for lovers of good food, made of bricks in the same design as the house, very nicely closing the terrace and making it a pleasant and aesthetic edge.

The house is minimal maintenance, the facade is made of Klinker quilts, the windows and the doors are plastic, the house is heated by a heat pump which also provides hot water in the house and water heating in the pool. The heat distribution is led by floor heating. The house has a large double garage with two separate entrances, the doors are remote control, as well as the gate to the yard. Receiving Internet and satellite broadcasts is a matter of course. The upper floor is ready to build a loft attic, there are outlets for electricity, heating, water and waste. Other technical information is available upon request.

The extraordinary garden at the house is crammed with small decorative structures and accessories such as stairs and walls made of bricks and broken sandstone from the Krákorka quarry, Elbe boulders and frost-resistant pots with evergreen planting. Evening and night lighting of the garden is provided with lights with automatic lighting and extinguishing according to the intensity of daylight. The well serves as a water source for the pool as well. In the upper part of the garden there is also a smaller vegetable garden, an apple wall and fruit trees.

The house was completed and approved in 1999. The built area is 195 m2, the garden is 1182 m2. The house, the sauna, the garage and the tool house are equipped with equipment and tools that can be made available to the buyer to the fullest extent possible according to their needs and mutual agreement. The term of eviction and handover of the house can be negotiated individually by agreement.

In the village there is a primary school, a kindergarten, a post office, a grocery store, a municipal office with a Czech pointer, a district physician and a dentist, a football field, a fire brigade, a wine bar, a local pub and a renowned canteen for the general public. Cultural and sporting events for adults and children are held regularly. Near the village there is Castle Hrádek u Nechanic with golf course nine-hole, Lázně Bohdaneč golf course with eighteen-hole playground etc.

Sale of the house is ensured by a seller with all legal service.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu531891
Dispozice4+kk
Plocha pozemku1 377
VlastnictvíOsobní
Stáří10 - 30 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha195
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
VytápěníGeotermální
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.