Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 236 m² bez realitkyTyršova, Škvorec - Škvorec, Středočeský kraj

Tyršova, Škvorec - Škvorec, Středočeský krajŠkola 6 minut pěšky
Cena13 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 56 829 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji dokončený rodinný dům v Tyršově ulici ve Škvorci.

Dům se nachází v těsné blízkosti centra a zámku, v dochozí vzdálenosti od místních služeb (obchod, základní škola, pošta, evangelický i katolický kostel).

Rodinný dům moderního vzezření i dispozice stojí na parcele o velikosti 1557 m2, jedokončen v shell&core standardu - tak, aby si v domu mohl navrhnout následně nový majitel interiér dle svého vkusu. Dokončovací práce na domu provedla stavební firma Ideastav Stavební s.r.o.

Pozemek je mírně svažitý, naproti domu se nachází i vinný sklep zapuštěný do terénu.

Budoucí vlastník bude mít k dispozici reprezentativní architektonicky velmi povedenou vilu obloženou pískovcem, s nadstandardním pozemkem s protékajícím potokem (využitelným pro umístění koupacího jezírka či jen jako vizuálně zajímavý prvek zahrady), dostatkem prostoru pro zaparkování několika automobilů, několika terasami a dalšími příjemnými prvky. Potok pramení kousek nad pozemkem, nehrozí riziko záplav, je velmi hezkou dominantou celé zahrady využitelnou pro zahradní architekturu.

Rodinný dům je vybaven fotovoltaikou na střeše, která se v kombinaci s tepelným čerpadlem vzduch-voda a klimatizací stará primárně o komfort vytápění domu, sekundárně samozřejmě i o energetické potřeby budovy.

K této nemovitosti můžeme následně nabídnout dokončení do 100% s prověřeným interiérovým grafikem dle návrhu, který bude odpovídat přímo vkusu zájemce.

Koupě této nemovitosti je velmi rychlou alternativou k vlastní výstavbě dle vlastního návrhu, která obvykle trvá minimálně 3 roky a je velmi administrativně i finančně náročná. Nabízená nemovitost je připravena k předání.

Na to, jak se pohnuly ceny pozemků v okolí Prahy, tato funkcionalistická nově postavená vila je absolutním "ternem" v poměru cena/výkon.

Městys Škvorec se nachází 10 kilometrů od Prahy v okrese Praha-Východ, s dojezdovým časem do pražského centra okolo 25 minut v klidném provozu.

Prosíme realitní kanceláře, aby nás kvůli tomuto projektu nekontaktovaly.

We offer for sale just being finished family house in Tyrsova Street in Škvorec.

The house is located in close proximity to the center of the city and the city castle, within walking distance of the local services (shop, elementary school, post office, evangelical and Catholic church).

A family house of modern appearance and layout stands on a plot of 1557 square meters, and will be completed in the shell & core standard - so that the owner can design a new interior according to his own taste.

The land is slightly sloping, opposite the house there is a wine cellar embedded in the terrain.

The future owner will have a representative villa with sandstone, with a floating land with a flowing stream (useful for placing a bathing lake or just as a visually interesting element of the garden), enough space to park several cars, two terraces and other pleasant elements. The stream flows a bit above the land, there is no risk of flooding, it is a very pretty dominant of the whole garden.

The family house will be equipped with a photovoltaic system on the roof which, combined with the air-water heat pump, will be primarily designed to heat the house comfortly, secondarily, of course, to support the energy needs of the building.

We can then offer up to 100% finalisation of this property with a proven interior designer that will match the tastes of the customer.

Buying this property is a very quick alternative compared with a custom construction, which usually lasts at least 2 years and is very administratively and financially demanding. The offered property will be handed over by our construction company in the winter months 2018/2019.

City Škvorec is located 10 km from Prague in the Prague-East district, with a drive time of about 25 minutes in the Prague center in quiet traffic.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu531919
Dispozice6+kk
Plocha pozemku1 557
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
StáříDo 10 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha236
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
ProvedeníLuxusní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta autem
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠkvorec, nám.
🚘 792 m (1 min)
PoštaŠkvorec
🚘 853 m (2 min)
ObchodPotraviny
🚘 2 158 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 8 715 m (12 min)
RestauraceHostinec U sokola
🚘 1 816 m (3 min)
LékárnaLékárna
🚘 4 849 m (9 min)
ŠkolaPorkrapka skola
🚶 519 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Kollárova
🚘 6 575 m (9 min)
SportovištěKvětnice
🚘 4 731 m (7 min)
Hřiště
🚘 3 211 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.