Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyPalackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Palackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme pronájem nadstandardního bytu 2+kk včetně terasy na Palackého třídě v Brně – Kralově Poli. Byt se nachází v 6. patře cihlové novostavby Nové Semilasso. Celková obytná plocha činí 51 m2.

Byt je kompletně zařízený novým nábytkem, nová kuchyňská linka s vestavěnými elektrospotřebiči (myčka, varná deska, lednice, trouba), sedací souprava, koupelna se sprchovým koutem i vanou, samostatné WC. K dispozici kabelová TV a internet.

K pronájmu k dispozici sklepní kóje, garážové stání, v rámci nadstandardního rezidenčního zázemí také recepce v 1.NP, dále venkovní bazén se slanou vodou, suchá sauna pro cca 8 osob, anglický klub s posezením, TV projekce, grill, dětské hřiště, a to vše na střeše budovy. V budově jsou k dispozici dva výtahy a kamerový systém.

Nájemné činí 23.000,- Kč / měsíc, záloha na služby 3.000,- Kč / měsíc, nájemné za garáž 2000,- Kč / měsíc. Vratná kauce

předem ve výši jednoho nájmu.

Kontakt: Ing. Pavla Porubová Tel.: 539 090 114

porubova@bluecap.cz

We offer lulxury rent apartment 2 + kk, including terraces on Palackého street in Brno - Kralove Pole. The apartment is located in the 6th New brick floor of new building Semilasso. The total living area of 51 m2.

The apartment is fully furnished with new furniture, new kitchen with built-in electrical appliances (dishwasher, hob, fridge, oven) and sofa, bathroom with shower and bathtub, separate toilet. Available cable TV and internet.

The lease is available basement cubicle, garage, in the above-standard residential facilities in the reception 1.NP, as well as an outdoor salt water swimming pool, dry sauna for about 8 people, the English club seating, projection TV, grill, playground, and all on the roof of the building. In the building there are two elevators and camera system.

Rent is 23.000, - CZK / month, deposit service 3.000, - CZK / month, rent for the garage in 2000, - CZK / month.

Contact: Pavla Porubová Tel.: 539 090 114

E-mail: porubova@bluecap.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu53195
Dispozice2+kk
Podlaží6
Plocha51
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.