Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyZárubova, Praha - Kamýk

Zárubova, Praha - Kamýk
Cena3 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 631 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám pěkný byt 2+1 ve třináctém patře domu. Celková výměra bytu je 60 m², sklep na patře 1,5m2 a komory vedle malého výtahu.

Byt se nachází ve čtrnáctipatrovém domě s dvěma výtahy. Dům prochází postupně od roku 2006 celkovou rekonstrukcí (nová okna, fasáda, střecha, výtahy, odpady a vodovodní potrubí, společné prostory).

Byt se skládá z předsíně (10,5 m²), koupelny s WC (3,5 m²), obývacího pokoje (22,5 m²), kuchyně (11 m²) a ložnice (12,5 m²). Na podlahách v obývacím pokoji a předsíni je plovoucí podlaha, v ložnici lino a v kuchyni, WC a koupelně dlažba. Bytové jádro je vyzděné. Vytápění je řešeno dálkově. V předsíni jsou vestavěné skříně, kuchyně byla v roce 2015 rekonstruována. Orientace celého bytu je na JZ s krásným výhledem.

Byt se nachází v ulici Zárubova, Praha – Kamýk. V těsné blízkosti je mateřská školka, základní škola a zdravotnická zařízení. Nedaleko je obchodní centrum a restaurace. V domě je malý obchod s potravinami. Parkování je možné před domem. Autobusová zastávka Lhotecký les je vzdálena 5 minut chůze. Byt je v družstevním vlastnictví. Anuita je splacena. Měsíčně do fondu oprav se splácí úvěr na rekonstrukci celého domu ve výši 1900 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532006
Dispozice2+1
Podlaží13
Typ budovyPanel
Užitná plocha60
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.